1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP Sözcüsü Çelik: Kadın Cinayetlerine Son Vermek İçin Mücadele Edeceğiz!

AKP Sözcüsü Çelik: Kadın Cinayetlerine Son Vermek İçin Mücadele Edeceğiz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Fatih’te iki genç kadının öldürülmesi ve Sıla bebeğin istismara maruz kalarak hayatını kaybetmesiyle Türkiye’nin gündemine oturan kadın cinayetlerine ilişkin açıklamada bulundu. MYK toplantısının ardından konuşan Çelik, yaşanan olayların cezasız kalmaması için mücadele edeceklerini belirtti. Çelik, Cumhurbaşkanının bu acı tabloya geniş bir yer ayırdığını ve Sıla bebeğin hayatını kaybetmesinin fevkalade üzücü olduğunu ifade etti.

Çelik, cezasızlık algısının oluşmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kadınların güvenliğinin medeniyetin güvenliği olduğunu vurgulayan Çelik, kadınların rahatça eve gidememe sitemlerini duyduklarını belirtti. Canice eylemler karşısında gereken her şeyin yapılacağını kaydeden Çelik, cezasızlık algısına müsaade etmeyeceklerini dile getirdi.

Çocuklara yönelik istismarın engellenmesi ve çocukların korunması amacıyla soru önergesi verdiklerini açıklayan Çelik, çocukların korunması için çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Kadınlar ve çocukların yaşadığı şiddet ve istismar olaylarına karşı duyarlılık gösterdiklerini belirten Çelik, bu tür vahim olayların önüne geçmek adına ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Gündemde yer alan kadın cinayetleri ve çocuk istismarı gibi konularda toplumun hassasiyetine vurgu yapan Çelik, bu acı olayların tekrar yaşanmaması için gereken adımları atmaya devam edeceklerini belirtti. Toplumda adaletin tesis edilmesi ve mağdurların haklarının korunması adına ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekleyen Çelik, bu tür olaylara karşı kararlı bir tutum sergileyeceklerini ifade etti.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, kadın cinayetleri ve çocuk istismarı gibi konularda duyarlılık gösterdiklerini belirterek, bu tür vahim olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirleri alacaklarını açıkladı. Toplumun her kesiminden destekle bu tür suçların önlenmesi için çalışacaklarını belirten Çelik, adaletin sağlanması ve mağdurların haklarının korunması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Sözcüsü Çelik: Kadın Cinayetlerine Son Vermek İçin Mücadele Edeceğiz!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin