1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Narin Güran’ın Katili Kim? Cinayetin Sırrı Çözülüyor!

Narin Güran’ın Katili Kim? Cinayetin Sırrı Çözülüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narin’in 8 yaşında olduğu ve öldürüldüğü bilgisi gizemini korurken, soruşturmayı belirleyecek bir gelişme meydana geldi. 21 Ağustos’ta evine giden Narin’in boğularak öldürüldüğü netleşti. Daraltılmış HTS kayıtları incelendiğinde amca, yengeler, anne ve bir itirafçının aynı evde olduğu tespit edildi.

Diyarbakır’da kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’a ilişkin soruşturmanın devam ettiğini belirten yetkililer, şüphelilerin ifadeleri üzerinden tahminler yapıldığını ancak soruşturmanın gizli olduğunu vurguladılar. Adli tıp kurumlarının incelemeleri sonucunda elde edilen bulgular dosyada yer alıyor. 28 şüpheli var ve delillerin değerlendirilmesinin ardından iddianame hazırlanacak. Katiller en ağır cezaya çarptırılacak.

Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili son dakika gelişmelerini aktaran gazeteci Nihat Uludağ, soruşturmanın teknolojik imkanlarla sürdüğünü belirtti. 15.15’te en son kameralarda görülen Narin’in 15.18’de arkadaşlarına el salladığı belirlendi. Soruşturma detayları incelendiğinde, 15.21’de yaşanan kritik bir gelişmenin ardından Narin’in öldüğü tespit edildi.

Daraltılmış baz istasyonu sinyalleri ve diğer detaylar incelenerek cinayetin işlenme şekli araştırılıyor. Olayın organize bir şekilde gerçekleştiği ve cinayetin işleyenlerin aile içinden olduğu ortaya çıktı. Ardından delil karartma girişimleriyle cinayetin detayları örtbas edilmeye çalışıldı. Eşyaların incelenmesi sonucunda Narin’e ait DNA örnekleri bulunarak cinayetin aydınlatılmasına yönelik adımlar atıldı.

Soruşturma dosyasında yer alan bilgilere göre, aile içindeki ilişkiler ve şüphelilerin hareketleri inceleniyor. Bazı kişilerin cep telefonu kayıtlarını silmesi ve değiştirmesi dikkat çekici bir detay olarak belirtiliyor. Cinayetin sırrının yengelerde olduğu ve ailenin cinayeti gizleme çabalarının detayları inceleniyor. Ayrıca, su tüketimindeki artış ve evde yapılan temizliklerin cinayetin perde arkasında işlenen detaylar olduğu belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narin Güran’ın Katili Kim? Cinayetin Sırrı Çözülüyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin