1. Haberler
  2. Ankara
  3. Ankara emniyeti zehir tacirlerine nefes aldırmıyor

Ankara emniyeti zehir tacirlerine nefes aldırmıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda, Mamak ilçesinde 2 zehir taciri yakayı ele verdi. Operasyonda 18 bin 368 adet sentetik ecza ele geçirildi.

18 BİN ADET SENTETİK ECZA ELE GEÇİRİLDİ

Olay, gerçekleştirilen bir yol uygulaması sırasında meydana geldi. Şüpheli hareketleriyle dikkat çeken bir araçta yapılan aramada, koli içerisine gizlenmiş tam 18 bin 368 adet sentetik ecza bulundu. Bu tehlikeli hapların 1312’sinin tablet halinde olduğu bildirildi. Ele geçirilen miktar, büyük bir sokak satışı operasyonunu engelledi.

ZEHİR TACİRLERİ ADALETE TESLİM EDİLDİ

Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “Uyuşturucu-Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem başlatılarak adliyeye sevk edildi. Uyuşturucuyla mücadeleye aralıksız devam eden Ankara Emniyeti, zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Ankara Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Ankara Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara emniyeti zehir tacirlerine nefes aldırmıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin