1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Avukata Zorla ‘Borcu Yoktur’ Yazdırdı Ömer Izladı Tutuklandı

Avukata Zorla ‘Borcu Yoktur’ Yazdırdı Ömer Izladı Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzunköprü Adliyesi’nde görülen ceza davasında, Ömer Izladı adlı şahıs duruşmayı kaybetti ve mahkeme, karşı tarafın avukatlık ücreti olan 17 bin 900 lirayı Izladı’nın ödemesine hükmetti. Vekalet ücretini fazla bulan Izladı, konuyu görüşmek üzere Avukat Nebi Doğan’ın ofisine gitti. Avukat Doğan’dan ücrette indirim yapmasını talep eden Izladı, olumsuz yanıt alınca beraberinde getirdiği bıçağı kullanarak zorla ‘borcu yoktur’ yazısı aldı. Ardından Avukat Nebi Doğan, Izladı hakkında şikayette bulundu ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Izladı, bugün adliyeye sevk edildi, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nde ‘nitelikli yağma’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edirne Barosu Başkanı Gökhan Karakoç, saldırıyı kınayarak adli süreci takip edeceklerini belirtti. Karakoç, avukatların sadece görevlerini yerine getiren profesyonel hukuk insanları olduğunu vurgulayarak, saldırının tekrarlanmaması için failin hak ettiği cezayı alması için adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını ifade etti.

Saldırıya uğrayan Avukat Nebi Doğan’ın boynunda 3 santimetrelik bir bıçak yarası olduğunu açıklayan Karakoç, yaralanmanın ciddi olmadığını ancak olayın daha kötü sonuçlanabileceğini belirtti. Karakoç, meslektaşlarının iyileşme sürecini takip edeceklerini ve konuyu dikkatle takip edeceklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avukata Zorla ‘Borcu Yoktur’ Yazdırdı Ömer Izladı Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin