1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan ve Bahçeli’den sürpriz buluşma!

Erdoğan ve Bahçeli’den sürpriz buluşma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da, Erdoğan’ın resmi programında yer almayan sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Bu ziyaret, dünkü Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısının hemen öncesinde gerçekleşti ve toplantının ana gündemi ise İsrail’in yol açtığı Ortadoğu’daki gerilimdi. Basına kapalı olan bu yaklaşık 45 dakika süren görüşme sonrasında, saat 15.00’te başlayacağı duyurulan MGK toplantısı yaklaşık 40 dakika rötarla başladı.

Ortadoğu’da gerilimin arttığı bir dönemde, Erdoğan ve Bahçeli peş peşe “iç cephe” uyarıları yapmışlardı. Ayrıca, İsrail’in bir sonraki hedefinin Türkiye olabileceği yönünde açıklamalar gelmişti. Bu durum üzerine, başta CHP olmak üzere muhalefet partileri hükümetin Meclis’i bilgilendirmesini talep etmişlerdi. Bu talepten kısa bir süre sonra, dün Erdoğan ve Bahçeli’nin sürpriz bir buluşması gerçekleşti.

Bahçeli, Erdoğan’ı Beytepe’deki konutunun kapısında beklemeye başladı. Bekleyiş sırasında elinde tespih olması dikkat çekti. Erdoğan konutun önüne geldiğinde, Bahçeli tokalaşarak karşıladı. Bahçeli, Malazgirt Zaferi kutlamalarında olduğu gibi, dünkü buluşmada da aynı şekilde saygılı davrandı. Görüşmenin ardından Bahçeli, Erdoğan’ı konutunun kapısından uğurladı.

Görüşme sırasında, İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik saldırıları, İran’ın Tel Aviv’e füze saldırısı ve Ortadoğu’da savaşın yayılma riski gibi konular ele alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan ve Bahçeli’den sürpriz buluşma!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin