1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. DEM Parti’den Bahçeli açıklaması: Anormal durum yok

DEM Parti’den Bahçeli açıklaması: Anormal durum yok

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, birçok kez terör örgütü uzantısı olarak tanımladığı ve maaşlarının kesilmesini istediği DEM Parti’nin TBMM’deki sırasına gidip ellerini sıktı. Bahçeli, konu ile ilgili de, “Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım” açıklaması yaptı.

‘Kapatılsın’ dediği DEM Parti’nin elini sıkan Bahçeli: Barışı sağlamak lazım

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakırhan, Bahçeli’nin parti sıralarına gelip diyalog kurması hakkında şunları dile getirdi:

“Anormal bir durum yok. Meclis’te olması gereken bir tabloydu. Siz de haklısınız bugüne kadar müzakare diyalog olmadığı için herkes şaşırmış olabilir. Meclis’in asıl görevlerinden birisi budur. Halklar bizi buraya çözüm yolları için gönderdi.

Türkiye’nin toplumsal barışa ihtiyacı var. Hemen yanı başımızda çatışmalar var savaşlar nereye sıçrayacağını bilmiyoruz. Bu süreçte her zamankinden daha fazla diyaloğa müzakareye ihtiyaç var.

Sayın Bahçeli’nin gelmesi gayet normaldi, anormal bir durum yoktu. Türkiye’de toplumsal barışı savunan refaha huzura kavuşturacak her eli her adımı desteklemeyi zaten belirtmiştik. Sadece bir tokalaşmaktan yeni bir süreç çıkar mı bilmiyorum ama Türkiye’nin toplumsal barışa ihtiyacı var.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEM Parti’den Bahçeli açıklaması: Anormal durum yok
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin