1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Siteye 12 Milyon TL Tazminat Şoku!

Siteye 12 Milyon TL Tazminat Şoku!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 29 Kasım 2019 tarihinde Seyhan ilçesindeki 2000 Evler Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, sitedeki bir dairede oturan Caner Şahin, apartman görevlisi Rıdvan Uçar’ı eşine sözlü tacizde bulunduğu gerekçesiyle silahla vurdu. Ağır yaralanan Uçar, hastanede tedavi altına alındı ve felç kaldı. Rıdvan Uçar, avukatı aracılığıyla vurulup felç kalmasını bir iş kazası olarak nitelendirerek tazminat davası açtı.

Mahkeme, siteyi 12 milyon TL tazminat ödemeye mahkum etti. Site sakinleri ise gazetecilere yaptıkları açıklamalarda, “iki kişinin taciz nedeniyle çıkardığı kavganın cezasının kendilerine kesildiğini” belirterek karara itiraz ettiler.

Rıdvan Uçar’ın avukatı İsa Ayanoğlu, olayın çarpıtıldığını ve aslında bir taciz olmadığını söyledi. Ayanoğlu, işverenin kusursuz sorumluluğu ilkesini anlatarak, site sakinlerinin bu konuda yanlış anladıklarını belirtti. Müvekkilinin omuriliğine isabet eden mermiler sonucu yatalak kaldığını ve %100 iş gücünden mahrum kaldığını ifade etti.

Ayanoğlu ayrıca, müvekkilinin taciz suçlamalarının gerçeği yansıtmadığını ve bunun sadece failin savunmasını güçlendirmek amacıyla kullanıldığını belirtti. Taciz iddialarının asılsız olduğunu ve müvekkilinin talep ettiği tazminatın makul olduğunu savundu.

Son olarak Ayanoğlu, müvekkilinin taleplerini karşılamak için çalışmalar yaptıklarını ve gerekli adımları atmaya kararlı olduklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siteye 12 Milyon TL Tazminat Şoku!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin