1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Batman’da 2 Çocuk Annesi Hapşırmaktan Uyuyamaz Hale Geldi!

Batman’da 2 Çocuk Annesi Hapşırmaktan Uyuyamaz Hale Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’ın Seyitler Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuk annesi Benazir Aydın, 18 Eylül tarihinde hapşırmaya başladı. Hapşırması bir türlü durmayınca hastaneye başvuran Aydın, doktorlar tarafından serum tedavisi uygulanarak taburcu edildi. Ancak günlük yaşamında zorlanmaya devam eden Benazir Aydın’ın hapşırığı giderek artmaya başladı ve nedeni henüz belirlenemeyen bu durum üzerine Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Aydın’ın hapşırığına maruz kalan yakınlarından biri olan Yasemin Aydın, durumu şu şekilde aktardı: “Yengem Benazir Aydın’ın hapşırığından dolayı sürekli buradayız. Bu durum, 18 Eylül tarihinde başladı ve bugüne kadar hiçbir şekilde durmadı. Aralıksız bir şekilde sürekli hapşırıyor. 2 çocuk annesi olan Benazir, artık günlük hayatta bile zorlanıyor. Çocukları evde perişan durumda. Yemek yiyemiyor, su içemiyor. Uyku düzeni de bozulan Aydın, artık hatta uyuyamaz hale geldi. Hastaneye gitmekten başka çaremiz kalmadı. Acile gidiyoruz, serum takılıyor ancak doktorlar sadece normal bir şey olarak değerlendirip eve gönderiyor. Nasıl normal bir durum olabilir ki? Sağlık Bakanlığı’ndan bir yardım eli istiyoruz çünkü bu durum artık bizim kontrolümüz dışında. 13 gündür hastaneye gidip gelmekten yorulduk. ‘Normal bir şey’ diyerek eve göndermeleri bize bir açıklama gibi gelmiyor.”

Benazir Aydın’ın büyük sıkıntılar yaşadığı ve hapşırıklarının kontrolsüz bir şekilde devam ettiği belirtilirken, ailesi de yaşanan duruma çözüm bulunması için Sağlık Bakanlığı’ndan yardım istedi. Ancak şu ana kadar nedeni belirlenemeyen hapşırıkların durdurulması için yapılan tedavilerin de etkisiz kaldığı ifade edildi. Aydın ailesinin yaşadığı bu tedirginlik verici sürecin, Sağlık Bakanlığı tarafından yakından takip edilerek çözüm bulunması bekleniyor.

Sonuç olarak, Benazir Aydın’ın aniden başlayan ve kontrol altına alınamayan hapşırıkları nedeniyle yaşadığı sıkıntılar üzerine ailesi ve yakınları endişeli bir bekleyiş içinde. Sağlık Bakanlığı’nın bu duruma müdahale ederek çözüm bulması beklenirken, Aydın ailesinin yaşadığı zorlu sürecin bir an önce sonlanması ve Benazir Aydın’ın normale dönmesi için çaba harcanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Batman’da 2 Çocuk Annesi Hapşırmaktan Uyuyamaz Hale Geldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin