1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İmamoğlu, Kartal’daki Uğur Mumcu Sosyal Yaşam Merkezi’nde Şehit Yakınları ve Gazilerle Buluştu!

İmamoğlu, Kartal’daki Uğur Mumcu Sosyal Yaşam Merkezi’nde Şehit Yakınları ve Gazilerle Buluştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Barolar Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal’da bulunan Uğur Mumcu Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de eşlik ettiği ziyaret sırasında, beş katlı binanın her katındaki İBB hizmetlerini yerinde deneyimleyen İmamoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan İmamoğlu’nu, ziyaret sırasında şehit yakınları ve gaziler de yalnız bırakmadı. Ziyaret sırasında, İmamoğlu ve Yuvamız İstanbul öğrencisi bir minik arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Miniğin, “Bu okulu yaptırdığınız için teşekkür ederiz” sözlerine karşılık İmamoğlu, “Yahu senin teşekkürün var ya… Bak, ben uçarım şu camdan; böyle kanatlanırım, uçarım. Senin güzel yüzüne kurban” şeklinde yanıt verdi.

İmamoğlu, ziyaret sırasında şehit yakınları ve gazilere hitap ederek, onlara en iyi hizmeti sunma konusunda hassasiyetle çalıştıklarını belirtti. Konuşmasında, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mecbur kalmadan yapılan savaş, cinayettir” sözünü hatırlatan İmamoğlu, vatanın birliği ve beraberliği için mücadele edeceklerini ancak daha çok vatanın iyileşmesi için çalışacaklarını vurguladı. Hizmete aldıkları Uğur Mumcu Sosyal Yaşam Merkezi’nin, geçmişte verimli bir şekilde kullanılmadığını belirten İmamoğlu, binanın şimdiki halinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Merkezle ilgili bilgiler paylaşan İmamoğlu, buradaki hizmetlerin gazilere, şehit ailelerine, çocuklara ve kadınlara yönelik olduğunu belirtti. Merkezin içinde çok güzel ve kapsamlı hizmetlerin sunulduğunu dile getiren İmamoğlu, bebeğinden yaş almış herkese kadar herkesi kucaklayan bir yaşam merkezi oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İmamoğlu, konuşmasının ardından İstiklal Savaşı gazisi İbrahim’in torunu tarafından kendisine verilen berat ve madalyayı Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şube Başkanı’na devretti. Bu anı paylaşarak duygusal anlar yaşayan İmamoğlu, ziyaret sırasında yaşadığı mutluluğu ve gururu şehit yakınları ve gazilerle paylaştı. Son olarak, Uğur Mumcu Sosyal Yaşam Merkezi’nin İBB’ye ait bir binanın canlanmasına vesile olması nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu, Kartal’daki Uğur Mumcu Sosyal Yaşam Merkezi’nde Şehit Yakınları ve Gazilerle Buluştu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin