1. Haberler
  2. Ankara
  3. Kanserle pençeleşiyor: Yeniden mesleğine dönmek istiyor

Kanserle pençeleşiyor: Yeniden mesleğine dönmek istiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da yaşayan ve 2019 yılından beri çalıştığı özel hastanede yanlış teşhis kurbanı olan Turan, memesindeki kanseri tespit edemeyen meslektaşları nedeniyle kanser tedavisine geç başlamış, geç başlayan tedavi nedeniyle 2 göğsünün de alınması gerekmişti. 2 çocuk annesi Turan, hastaneden istifa ederek, hastanenin yanlış teşhisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma Arabuluculuk Bürosu’na gitmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Hakkını mahkemede arayacak olan Turan, yoğun bir kanser tedavisi görüyor. Tedavi kapsamında 2 yıl boyunca ilaç kullanması gereken Turan, ilaçların yalnızca 20 günlük dozuna 34 bin 650 lira ödemesi gerektiğini belirtirken artık bir an evvel işine ve mesleğine dönmek istediğini dile getirdi.

NE OLMUŞTU?

Rahşan Turan, kardiyoloji uzmanı olarak çalıştığı hastanedeki genel cerrahi uzmanına göğsünde kitle olduğu şikayetiyle gitmiş ancak bir sorun olmadığı bilgisini almıştı. Turan, 3 ay sonraki muayenede de belirtilerin arttığını dile getirmesine karşın yine bir bulguya rastlanılamadığı söylendi. Şişlik, kızarıklık ve ağrılarla ilgili bu kez enfeksiyon hastalıkları bölümüne giden Turan’a antibiyotik tedavisi başlansa da hastalığında herhangi bir iyileşme görülmemişti. Turan, farklı bir hastaneye gittiğinde kanser olduğunu öğrenmiş ancak geç kalınan tedavide 2 göğsünün de alınması gerekmişti.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Ankara Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Ankara Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kanserle pençeleşiyor: Yeniden mesleğine dönmek istiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin