1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İsrail’in Ortasında İHA Vuruldu, Lübnan’dan İsrail’e 10 Füze Atıldı!

İsrail’in Ortasında İHA Vuruldu, Lübnan’dan İsrail’e 10 Füze Atıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, İsrail’in orta kesiminden onlarca kilometre açıkta Akdeniz üzerinde seyreden bir İnsansız Hava Aracı (İHA), etkisiz hale getirildi. Ayrıca Lübnan’dan İsrail’in kuzeyindeki Meron bölgesine 10 roket atıldığı belirtildi. Atılan roketlerden bir kısmının düşürüldüğü, bazılarının ise açık araziye düştüğü ifade edildi.

İsrail ordusu, Akdeniz üzerinde seyrederken tespit edilen İnsansız Hava Aracı’nı etkisiz hale getirdi. Diğer bir açıklamada ise Lübnan’dan atılan 10 roketin İsrail’in kuzeyindeki Meron bölgesine ulaştığı belirtildi. İsrail ordusunun müdahalesi sonucu atılan roketlerden bir kısmı düşürülürken, bazıları açık araziye düştü.

İsrail ordusu, Akdeniz üzerinde seyreden İnsansız Hava Aracı’nı etkisiz hale getirdiğini açıkladı. Ayrıca Lübnan’dan İsrail’in kuzeyine atılan 10 roketin hedefine ulaştığı ifade edildi. İsrail tarafından yapılan müdahale sonucu atılan roketlerden bir kısmı engellenirken, diğerleri açık araziye düştü.

İsrail ordusunun yaptığı açıklamaya göre, Akdeniz üzerinde seyrederken tespit edilen İHA, başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi. Diğer bir açıklamada ise Lübnan’dan atılan 10 roketin İsrail’in kuzeyine düştüğü belirtildi. İsrail ordusunun müdahalesi sonucu roketlerden bir kısmı durdurulurken, diğerleri açık araziye düştü.

İsrail ordusu, Akdeniz üzerinde seyreden İnsansız Hava Aracı’nı etkisiz hale getirdi. Lübnan kaynaklı 10 roketin İsrail’in kuzeyine atıldığı açıklaması yapıldı. Atılan roketlerden bir kısmı imha edilirken, diğerleri açık araziye düştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Ortasında İHA Vuruldu, Lübnan’dan İsrail’e 10 Füze Atıldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin