1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AKP’li başkandan esnafı mağdur edecek karar

AKP’li başkandan esnafı mağdur edecek karar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale’nin AKP’li Gelibolu Belediyesi, mülkiyeti olan 96 dükkanla ilgili tepki çeken bir karar aldı. Belediye, esnaflara gönderdiği tebligatta 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek sözleşmelerin yenilenmeyeceği için dükkân sahiplerinin yıl başında dükkânlarını belediyeye teslim etmelerini istedi.

ESNAFI MAĞDUR EDECEK KARAR

Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak imzalı esnaflara gönderilen tebligatta “Müsteciri olduğunuz, kurumumuz taşınmazına ait 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek olan kira sözleşmesinin süresi uzatılmayacak ve kira sözleşmesi yenilenmeyecektir. Bundan sonraki kiralama işlemleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında gerçekleştirilecektir. Bu nedenle kira sözleşmesine konu olan taşınmazı 1 Ocak 2025 tahliye ederek Gelibolu Belediye Başkanlığına teslim etmeniz gerekmektedir. Aksi halde 2886 sayılı Kanunun 75. Maddesi gereğince mülki idare amirleri aracılığıyla tahliye ettirilmeniz için gerekli işlemler tesis edilecektir” denildi.

Gelibolu seçimlerinde AKP’nin adayı Ali Kamil Soyuk yüzde 39,60 CHP’nin adayı Münir Mustafa Özacar yüzde 37,70 oy almış ve belediye CHP’den AKP’ye geçmesine rağmen meclis çoğunluğu CHP’de kalmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li başkandan esnafı mağdur edecek karar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin