1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İSTANBUL’DA BEKLENMEDİK DEĞİŞİM: SICAKLIKTA ANİ DÜŞÜŞ!

İSTANBUL’DA BEKLENMEDİK DEĞİŞİM: SICAKLIKTA ANİ DÜŞÜŞ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un uyarıları doğrultusunda İstanbul’da gece saatlerinde şiddetli yağmur etkili oldu. Sabahın erken saatlerinde hava sıcaklıklarında belirgin bir düşüş yaşandı. Bir gün önce İstanbul’da sıcaklık zaman zaman 30 dereceye kadar çıkmıştı.

Pazar gecesi başlayan sağanak yağış ve poyraz rüzgarı, İstanbul’u etkisi altına aldı. İstanbullular, yeni haftaya serin bir hava ile başladılar. Pazar günü güneşin keyfini sürenler, Pazartesi sabahından itibaren sonbaharın gelişini hissetmeye başladılar.

Sıcaklıkların yaklaşık 10 derece düşmesiyle birlikte gökyüzü kara bulutlarla kaplandı. Bu manzara içinde, İstanbul Boğazı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Çamlıca Camii gibi simgeler de adeta kartpostal gibi göründü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un uyarıları, İstanbul’da yaşayanları dikkatli olmaları konusunda önceden bilgilendirmişti. Yağmur ve rüzgarın etkisiyle birlikte hava sıcaklıklarında yaşanan ani düşüş, İstanbul’un haftaya farklı bir atmosfer ile başlamasına neden oldu.

İstanbul’un simgelerinden biri olan Boğaz, bulutlar arasında adeta kaybolmuş gibi göründü. Şehitler Köprüsü ve Çamlıca Camii ise bulutlarla çevrili güzel bir manzara oluşturdu. İstanbul’da yaşayanlar, ani sıcaklık düşüşü ile birlikte sonbaharın yaklaştığını bir kez daha hissettiler.

Yaşanan doğa olayları, İstanbulluların günlük hayatlarını etkiledi. Özellikle sabah saatlerinde yoğunluk yaşanmasına sebep olan yağmur ve rüzgar, vatandaşları zor durumda bıraktı. Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un uyarıları sayesinde İstanbul halkı, bu değişikliğe hazırlıklı bir şekilde karşılamayı başardılar.

Sonuç olarak, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un uyarıları sonucunda yaşanan hava değişikliği, İstanbul’da yaşayanları etkiledi. Sıcaklık düşüşü, yağmur ve rüzgarın etkisiyle birlikte şehir kartpostallık bir görüntüye büründü. İstanbul halkı, bu ani hava değişikliğine hazırlıklı olmalı ve meteorolojik uyarılara dikkat etmeye devam etmelidir.

İSTANBUL’DA BEKLENMEDİK DEĞİŞİM: SICAKLIKTA ANİ DÜŞÜŞ! yazısı ilk önce İa Haber üzerinde ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İSTANBUL’DA BEKLENMEDİK DEĞİŞİM: SICAKLIKTA ANİ DÜŞÜŞ!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin