1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Dere yatağında bulunan Narin Güran’ın cesediyle ilgili şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı!

Dere yatağında bulunan Narin Güran’ın cesediyle ilgili şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nin Tavşantepe Köyü’nde 21 Ağustos günü kaybolan ve cesedi köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunan Narin Güran soruşturması, klasik otopsi işlemi öncesinde cesetten alınan 91 örnekle ilgili herhangi bir delil elde edilemedi. Narin’in cesedi, 5 kişilik su altı arama ve kurtarma ekibi tarafından 8 Eylül günü sabah saat 06.00’da 37.SBF 06008 89639 koordinatlarına gelindiğinde derenin toprak ile birleştiği kısmında bulundu. Ceset, bir kaya parçası altına sıkıştırılmış ve üzeri 3 adet taş ile kapatılmış çuval içinde bulundu.

Savcıdan alınan talimatla çuval yırtılarak açıldığında Narin’in kaybolduğu gün ayağındaki 2 terliği, beslenme çantası, Elifbası çıktı. Ceset, savcıya haber verilerek kıyıya çıkarıldı ve formu bozulmadan Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı’na gönderildi. Cesedin üzerindeki 3 büyük kaya parçası da incelenmek üzere ATK’ya gönderildi. Yapılan otopsi ve moleküler incelemeler sonucunda farklı kişilere ait DNA bulgularına rastlanılmadığı belirlendi.

Cesetten toksikolojik inceleme için çuval içinden örnekler alındı ve İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çuval içinden çıkan kimlik kartı dikkat çekti, gösterişsiz bir şekilde cinayetin işlendiğini gösterdi. Şortunun sol cebinden çıkan kalem pil üzerinden de DNA örnekleri alındı ancak sonuç alınamadı. Narin’e ait diğer örneklerden de DNA profili tespit edilemedi.

İstanbul ATK’ya gönderilen numuneler arasında Nevzat Bahtiyar’dan alınan örneklerde DNA profili tespit edilirken, anne ve ağabeyine ait DNA profili bulunamadı. Ayrıca, tespit edilen bulguların Narin’e ait olup olmadığını belirlemek için detaylı analizler yapıldı ancak sonuç alınamadı. Cesedin bulunduğu dere yatağında bulunan kaya parçaları da incelendi ancak farklı DNA profillerine ulaşılamadı.

Cinayette herhangi bir delil bulunamazken, kesin ölüm nedeni belirlendi. Boynunun kırılması sonucu nefes alamayan Narin’in öldüğü mütalaa edildi. Şimdi, faillerin belirlenmesi için gözler TÜBİKAK’a gönderilen görüntü çözümleriyle ilgili rapor ve diğer laboratuvar sonuçlarına çevrildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dere yatağında bulunan Narin Güran’ın cesediyle ilgili şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin