1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Büyükçekmece’de Polislere Ateş Açtı, Yaşamına Son Verdi!

Büyükçekmece’de Polislere Ateş Açtı, Yaşamına Son Verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümraniye ilçesinde yaşanan polis şehitliği olayının ardından benzer bir olay da Büyükçekmece’de meydana geldi. 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti’nin 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etmesinin yankıları sürerken, 18 suçtan aranan C.G. isimli bir şüpheli polislere ateş açarak yaşamına son verdi.

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde 12 Kasım 2023 tarihinde silahla yaralanan ve hayatını kaybeden bir kişiyle ilgili çalışmalar sürerken, 5 şüpheli yakalandı ve 3 silah ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden 3’ü tutuklandı. Firari şüphelilerin bulunduğu adresi tespit eden polis ekipleri, akşam saatlerinde Büyükçekmece’deki adrese operasyon düzenledi.

Polis ekiplerinin operasyon sırasında hırsızlık, yağma, silahla tehdit, mala zarar verme, kasten öldürme, kasten yaralama, görevi yaptırmamak için direnme ve güveni kötüye kullanma suçlarından 18 araması olan C.G. ve uyuşturucu ticareti suçlarından 5 araması olan E.T. isimli şüphelilere silahla ateş açıldı. E.T. yakalanırken, C.G. ise Özel Harekat polislerine ateş ettikten sonra intihar etti.

Olay yerinde 2 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, inceleme sonucunda polisi ateş açtıktan sonra intihar eden C.G.’nin çeşitli suçlardan toplamda 18 aramasının olduğu belirlendi. Bu olay, Ümraniye’de yaşanan polis şehitliği olayının ardından güvenlik güçlerinin maruz kaldığı riskli ve şiddet içerikli durumların vurgulandığı bir başka örnek olarak karşımıza çıkıyor. Güvenlik güçlerinin karşı karşıya kaldığı zorluklar ve bu zorluklarla nasıl başa çıkmaya çalıştıkları, sürekli risk altında oldukları ve hayati tehlikelerle karşı karşıya oldukları gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Büyükçekmece’de Polislere Ateş Açtı, Yaşamına Son Verdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin