1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten çarpıcı açıklamalar: “En büyük hayal kırıklığım, Bahçeli’nin bizi yok sayması”

Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten çarpıcı açıklamalar: “En büyük hayal kırıklığım, Bahçeli’nin bizi yok sayması”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi olan Ayşe Ateş, 30 Eylül’deki duruşma öncesi SÖZCÜ TV’de gerçekleştirilen İpek Özbey ile Özel Röportaj’a konuk oldu. Ayşe Ateş, kendisi hakkında ortaya atılan ‘FETÖ, estetik ve 4 ev aldı’ gibi iddialara cevap verdi.

Ayşe Ateş, röportaj sırasında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendilerini yok saymasından duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi. Özellikle Bahçeli’nin kendilerini dava sürecinde yalnız bıraktığını ve destek vermediğini belirtti. Ayşe Ateş, Bahçeli’nin bu tavırlarının kendisi ve ailesi üzerinde büyük bir üzüntü yarattığını ifade etti.

Ateş, röportajda ayrıca eşinin öldürülmesiyle ilgili süreci ve yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlattı. Sinan Ateş’in ölümünden bu yana yaşadığı zorlu süreçte nasıl ayakta kaldığını ve hayatını nasıl devam ettirdiğini açıkladı.

Ayşe Ateş, eşinin öldürülmesinin ardından gündeme gelen çeşitli iddialarla da mücadele ettiğini ve bu sürecin kendisi için oldukça zorlu olduğunu belirtti. Ateş, yaşadığı haksızlıklara karşı dirençli bir şekilde mücadele ettiğini ve eşinin hatırasını her zaman yaşatmak için çaba sarf ettiğini vurguladı.

Röportaj sırasında Ayşe Ateş, ailesiyle yaşadığı anıları ve eşinin genç yaşta hayatını kaybetmesinin verdiği acıyı da paylaştı. Ateş, eşinin anısını yaşatmak adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ve onun idealleri doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.

Son olarak, Ayşe Ateş röportajda halka ve desteklerine teşekkür ederek, eşinin adaletinin sağlanması için mücadeleye devam edeceklerine dair söz verdi. Ateş, yaşadığı acıya rağmen ayakta kalmaya ve sevdiklerinin hatırasını yaşatmaya kararlı olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten çarpıcı açıklamalar: “En büyük hayal kırıklığım, Bahçeli’nin bizi yok sayması”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin