1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Melikgazi Belediyesi 200 Destek Personeli İşçi Alımı Başvuruları Başladı! Hemen Başvur!

Melikgazi Belediyesi 200 Destek Personeli İşçi Alımı Başvuruları Başladı! Hemen Başvur!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melikgazi Belediyesi, Temel İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret İşletmesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 200 destek personeli alımı yapacağını duyurdu. En az ilkokul mezunu olan adayların başvurabileceği bu pozisyonlar için online başvuru süreci başlamış durumda. Başvuruların belediyenin resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor.

İşçi alımı için bazı belgelerin temin edilmesi gerekmektedir. Nüfus kayıt örneği, SGK hizmet dökümü, diploma ve mezuniyet belgesi fotokopisi, 1 adet fotoğraf, özgeçmiş, erkek adaylar için askerlik belgesi, sürücü belgesi fotokopisi, sağlık raporu, adli sicil kaydı, talep edilen meslek ile ilgili belgeler ve engelliler için İŞKUR’dan alınmış kayıt belgesi gerekmektedir.

Genel başvuru şartları arasında ise; TC vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmamak, görev gerekliliklerine uygun eğitim ve tecrübeye sahip olmak, fiili olarak yapılacak işin alanında deneyimli olmak, en az ilkokul mezunu olmak, arşiv ve güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması ve emekli olmamak gibi kriterler bulunmaktadır.

Başvurular sadece online olarak kurumun resmi internet adresi üzerinden alınacak olup, şahsen, kargo veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru için son tarih ise 29 Eylül 2024 olarak belirlenmiştir. Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirlenen tarihe kadar gerekli belgeleri tamamlayarak online platform üzerinden işlem yapmaları gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Melikgazi Belediyesi 200 Destek Personeli İşçi Alımı Başvuruları Başladı! Hemen Başvur!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin