1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Büyük Hasar ve Kavga: Barbaros Bulvarı’nda Zincirleme Kaza!

Büyük Hasar ve Kavga: Barbaros Bulvarı’nda Zincirleme Kaza!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zincirleme kaza, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan Barbaros Bulvarı üzerinde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden 34 BNC 382 plakalı bir otomobil, seyir halindeki 34 TAZ 23 plakalı bir taksiye ve 34 GBU 314 plakalı başka bir taksiye çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra hızını alamayarak park halindeki 2 araca daha çarparak durabildi. Olayın ardından polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Polis ekipleri inceleme yaparken, kazaya sebep olan sürücü ve arkadaşları ile park halindeki araçların sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine polis, tarafları ayırarak olaya müdahale etti. Kazada ne ölü ne de yaralı olmasına rağmen, 5 araçta büyük hasar oluştu. Katılan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay yerinde bulunan güvenlik kameraları, kazaya dair detayları kaydetti. Kameraya yansıyan görüntülerde, kazaya neden olan otomobilin kontrolden çıkması ve diğer araçlara çarpması net bir şekilde görülebiliyor. Ayrıca, taraflar arasında çıkan kavga da kamerada kayıtlara geçti.

Barbaros Bulvarı üzerinde meydana gelen zincirleme kazada, trafik akışı bir süre aksarken, olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemleri aldı. Kazanın neden kaynaklandığı ve sürücünün nasıl direksiyon hakimiyetini kaybettiği konusunda detaylı bir soruşturma başlatıldı. Kaza sonrasında çıkan maddi hasarın yanı sıra kavga yaşanmasının da netleştirilmesi amacıyla olayla ilgili görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu.

Zincirleme kaza sonrasında şans eseri ölü ve yaralı olmaması sevindirici bir gelişme olsa da, yaşanan maddi hasar ve kavga olayı endişe verici bir durum olarak değerlendirildi. Kazaya karışan tarafların ve araç sahiplerinin ifadeleri alınarak, olayın tüm detayları aydınlatılmaya çalışıldı. Polis ekipleri, güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyerek kazanın tam olarak nasıl meydana geldiğini belirlemeye çalıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Büyük Hasar ve Kavga: Barbaros Bulvarı’nda Zincirleme Kaza!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin