1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. 15 yaşındaki Yüsra Yavuz üç gündür kayıp! Aileden şoke eden iddia: Kaçırıldı mı?

15 yaşındaki Yüsra Yavuz üç gündür kayıp! Aileden şoke eden iddia: Kaçırıldı mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde bulunan Çınar Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki Yüsra Yavuz, 23 Eylül pazartesi günü sabah saat 08.00 saatlerinde okula gitmek için evden çıktı.

Kızlarından o zamandan beri haber alamayan aile polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Aile haber alamadıkları kızlarının hayatından endişe duyduklarını açıkladı.

Kızının kaçırılmış veya başına kötü bir olay getirilmiş olabileceğinden endişelenen Yüsra’nın babası İsmail Yavuz, “Kızım Pazartesi sabahı okula gidiyorum diye evden çıktı. Okulla evin arası yaklaşık 10 dakika zaten, daha sonrasında kendisinden haber alamadık. Öğle saatlerinde kuzeniyle telefonda görüştüğünü öğrendik. Kuzenine ‘Ben bugün hastayım, okula gelemeyeceğim’ diyerek okula gitmemiş.

Kuzeni öğlen bunu annesine söylüyor, o da durumu eşime iletiyor. Biz de bu şekilde haberdar olduk. Durum polise intikal etti, süreç bu şekilde devam ediyor. Kızım çok içine kapanık bir çocuk, kendisi sürekli bilgisayarda vakit geçiriyor. Oynadığı bir bilgisayar oyununda bir çocukla tanıştığını kuzeninden öğrendik. Kızımızın tanıştığı bu çocukla birlikte gitmiş olabileceğinden şüpheleniyoruz. Bu, şu an sadece bir şüphe; polisten gelen kesin bir bilgi yok. Şu anda polisler tarafından çok ciddi bir çalışma yürütülüyor. Umarım en kısa zamanda bir netice alırız. Duyanların ve bilenlerin lütfen bizimle iletişime geçmesini rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
15 yaşındaki Yüsra Yavuz üç gündür kayıp! Aileden şoke eden iddia: Kaçırıldı mı?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin