1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Hizbullah’tan MOSSAD karargahına füze saldırısı

Hizbullah’tan MOSSAD karargahına füze saldırısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hizbullah ile İsrail arasında tansiyon düşmüyor. Hizbullah’tan yapılan yazılı açıklamada, saat 06.30’da İsrail’in başkenti Tel Aviv’de İsrail dış istihbarat servisi MOSSAD’ın komuta merkezine “Kadir 1” balistik füzesi ile saldırı gerçekleştirildiği bildirildi. İstihbarat teşkilatının Hizbullah komutanlara yönelik suikastlardan, çağrı cihazları ve telsiz patlamalarından sorumlu olduğu aktarıldı. Saldırının Gazze Şeridi’ndeki Filistin halkını ve onların direnişini desteklemek, Lübnan halkını savunmak amacıyla düzenlendiği belirtildi. İsrail ordusundan yapılan açıklamada ise, Hizbullah’ın 7 Ekim’den bu yana ilk kez hedef aldığı Tel Aviv’den siren sesleri yükseldiği, füzenin engellendiği aktarıldı.

Lübnan Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, İsrail’in 23 Eylül Pazartesi gününden bu yana Beyrut’a gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 50’si çocuk, 94’ü kadın olmak üzere ölenlerin sayısı 569’a, yaralı sayısının ise bin 835’e yükseldiği bildirildi.

.news-source-inline{margin-bottom: 20px;color: #A1A1A1;font-size: 15px; line-height: 15px;margin-top: 2px;font-family: “Gilroy Black”,sans-serif;} .news-source-inline span { font-family: “Gilroy Bold”,sans-serif; color: #7F7F7F;}
KAYNAK: İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hizbullah’tan MOSSAD karargahına füze saldırısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin