1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP ‘ahmak’ davası için toplandı!

CHP ‘ahmak’ davası için toplandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na açılan siyasi yasak kararı ile gündeme gelen yargılandığı davayla ilgili CHP toplandı.

CHP kurmayları, Ekrem İmamoğlu’na hapis cezası ve siyasi yasak getiren mahkeme kararının istinaf süreciyle ilgili değerlendirme yapmak üzere İstanbul’da toplandı. İmamoğlu’nun da yer aldığı toplantıya Özgür Özel, ABD ziyareti nedeniyle katılmadı.

Artı Gerçek’in haberine göre; CHP kurmayları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’na hapis cezası ve siyasi yasak getiren istinaf süresindeki davayla ilgili durum değerlendirmesi yapmak üzere Emirgan’daki belediyeye ait Beyaz Köşk’te bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ABD ziyareti nedeniyle toplantıya katılamadı.

CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in katılımıyla gerçekleşen toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da kısa bir süre katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP ‘ahmak’ davası için toplandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin