1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ekipleri alarma geçirmişti: Çocuk silahı olduğu ortaya çıktı!

Ekipleri alarma geçirmişti: Çocuk silahı olduğu ortaya çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada Antalya-Kemer D400 Karayolu tüneller bölgesinde seyir halindeki bir araçtan yola doğru silah gösterilmesi ile ilgili video yayınlanması üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ekipleri harekete geçti.

Ekiplerin yaptığı incelemede Ş.Y. isimli vatandaşın kullandığı otomobilin ön yolcu koltuğundaki 8 yaşındaki oğlu M.Y.’nin tahtadan yapılmış bir oyuncak silahı araçtan dışarıya doğru tuttuğu tespit edildi.

Yapılan açıklamada, “Antalya D 400 Karayolu tüneller bölgesi üzerinde bir araçtan yola doğru silah gösterilmesi ile ilgili video yayınlanmış olup, yapılan ilk araştırmada aracın Kemer Tekirova Mahallesi’nde bulunan bir şirkete ait olduğu aracı Şahabettin Yurtseven’in kullandığı, ön yolcu koltuğunda oturan 8 yaşındaki oğlunun aracın yoldan geçtiği esnada tahtadan yapılmış bir oyuncak silahla dışarıya doğru tuttuğu tespit edilmiştir.” denildi.

.news-source-inline{margin-bottom: 20px;color: #A1A1A1;font-size: 15px; line-height: 15px;margin-top: 2px;font-family: “Gilroy Black”,sans-serif;} .news-source-inline span { font-family: “Gilroy Bold”,sans-serif; color: #7F7F7F;}
KAYNAK: İHA, BBCTURK

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ekipleri alarma geçirmişti: Çocuk silahı olduğu ortaya çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin