1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Annesinin Telefonunu Oyun Oynarken Düşürdü, 10. Kattan Yaşamını Yitirdi

Annesinin Telefonunu Oyun Oynarken Düşürdü, 10. Kattan Yaşamını Yitirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altındağ ilçesinde, dün yaşanan trajik bir olayda 7 yaşındaki Yusuf Aymergen, ailesinin 10. kattaki evlerinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Olay, Gültepe Mahallesi 2050. Cadde’deki Mevlana Sitesi’nde meydana geldi. Yusuf’un annesine ait cep telefonunu oyun oynarken pencereden düşürdüğü ve tutmaya çalışırken düştüğü belirtildi.

Yusuf, ailesinin en küçük çocuğuydu ve pencerenin önündeki yatakta oyun oynamaya başladıktan bir süre sonra düştü. Beton zemine düşen Yusuf ne yazık ki olay yerinde hayatını kaybetti. Yusuf’un halası, çocuğun annesine ait telefonu alıp yatak odasına götürdükten sonra düşürdüğünü ve tutmaya çalışırken düştüğünü ifade etti. Durumu fark eden aile, Yusuf’un cesedini görünce büyük bir şok yaşadı.

Hala, Yusuf’un ilkokul birinci sınıf öğrencisi olduğunu ve ailenin her şeyden önce çocuğu çok sevdiğini belirtti. Aile, camın açılmaması için önlemler almış ancak Yusuf’un nasıl olduğunu henüz anlayamadıklarını söyledi. Olayın bir ihmal sonucu olmadığını düşünen hala, ailenin acısının büyük olduğunu vurguladı. Soruşturma ise devam ediyor.

Ankara’da yaşanan bu acı olay, ailenin hayatını altüst etti. Yusuf’un ani ve beklenmedik ölümü, çevresindeki herkesi derin bir üzüntüye boğdu. Aile ise yaşadıkları bu trajediyi anlamlandırmakta güçlük çekiyor. Henüz çok küçük bir yaşta hayatını kaybeden Yusuf’un anısını yaşatmak için çevresindeki herkesi derinden etkileyecek bir iz bıraktığı kesin.

Olayın detaylarıyla ilgili bilgiler netleşmeye devam ederken, çevredekiler ve yetkililer aileye destek olmak için ellerinden geleni yapıyor. Yusuf’un arkasında bıraktığı boşluğu doldurmak ise ailenin en büyük acısı olmaya devam edecek. Umuyoruz ki bu tür acı olaylar bir daha yaşanmaz ve herkes daha dikkatli olur. Yusuf Aymergen’in ani ölümü, herkesi bir kez daha hayatın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Annesinin Telefonunu Oyun Oynarken Düşürdü, 10. Kattan Yaşamını Yitirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin