1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Polis Arbedesi: Bir Polis Şehit Oldu, Yaralılar Var!

İstanbul’da Polis Arbedesi: Bir Polis Şehit Oldu, Yaralılar Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Dudullu Polis Merkezi Amirliği ekipleri, motosiklet hırsızlığı suçundan aranan ve firar eden 19 yaşındaki Y.E.Ç.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Y.E.Ç., Ihlamurkuyu Mahallesi’nde polis tarafından yakalanmak istendi. Ancak yakalama esnasında şüpheli, polis memurunun silahını alarak ateş açtı. Kadın polis memuru Şeyda Yılmaz açılan ateş sonucu ağır yaralanarak şehit oldu. Y.E.Ç.’nin annesi P.G. ve polis memuru K.H.S. de yaralandı ve tedavi altına alındı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı ancak Şeyda Yılmaz kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı polis memuru K.H.S. ve P.G.’nin tedavileri devam ediyor. Y.E.Ç. ise yaralı olarak gözaltına alındı ve üzerine kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarından soruşturma başlatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için taziye mesajı yayınladı.

22 Eylül 2024 tarihinde yaşanan olayda, Y.E.Ç.’nin yakalanması sırasında arbede çıktığı ve silahını alarak ateş açtığı belirtildi. Kadın polis memuru Ş.Y. şüpheliye karşılık verirken yaralanarak şehit oldu. Yaralı polis memuru ve Y.E.Ç.’nin annesi hastaneye kaldırıldı. Y.E.Ç. ise gözaltına alınarak kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarından soruşturma başlatıldı.

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde polisin şüpheliyi etkisiz hale getirmeye çalıştığı, ancak şüphelinin silahını alarak ateş ettiği ve polisin hızlıca karşılık verdiği anlar yer aldı. Şüpheli ateş ederek kaçarken, yaralanan polisin arkadaşları koşarak yardıma geldi. Polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için taziye mesajları yayınlanırken, yaralı polis memuru ve diğer yaralıların ise tedavileri devam ediyor. Y.E.Ç. ise gözaltında tutularak soruşturma işlemleri başlatıldı. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı incelemelerini sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Polis Arbedesi: Bir Polis Şehit Oldu, Yaralılar Var!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin