1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sivrihisar’da Tarihi Hava Taşıtları Havada: İşte Gösterinin Detayları!

Sivrihisar’da Tarihi Hava Taşıtları Havada: İşte Gösterinin Detayları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Sivrihisar Hava Gösterileri 2024” etkinliği, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleşti. Sivrihisar Havacılık Merkezi tarafından Necati Artan Tesisleri’nde düzenlenen gösterilerde, M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi envanterinde yer alan tarihi hava taşıtları seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. Türkiye’nin tek sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener’in gösterisi büyük ilgi gördü. Ayrıca, İsveçli hava akrobasi pilotu Sanna Hedin’in kendi modifiye ettiği “Papercup” adını verdiği Extra 300 uçağıyla gerçekleştirdiği gösteri de izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Etkinlik, ilgiyle izlenen gösteriler ve tarihi hava taşıtlarının sergilenmesiyle renkli bir atmosfer oluşturdu. Sivrihisar Hava Gösterileri 2024, Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan Necati Artan Tesisleri’nde düzenlendi. Gösterilerin son gününe gelinirken, etkinlik genel olarak büyük beğeni topladı.

Türkiye’de havacılık tutkunlarının ve seyircilerin heyecanla takip ettiği “Sivrihisar Hava Gösterileri 2024” etkinliği, farklı hava taşıtlarının gösterileriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Semin Öztürk Şener’in performansı ve Sanna Hedin’in modifiye ettiği “Papercup” adını verdiği Extra 300 uçağıyla yaptığı gösteri, ön plana çıkan unsurlar arasındaydı.

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Sivrihisar Hava Gösterileri 2024”, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bulunan Sivrihisar Havacılık Merkezi tarafından organize edildi. Tarihi hava taşıtlarının sergilendiği ve farklı ülkelerden gelen akrobasi pilotlarının gösterilerine ev sahipliği yapan etkinlik, bugün sona erecek. Türkiye’nin havacılık alanındaki önemli etkinliklerinden biri olan “Sivrihisar Hava Gösterileri 2024”, hem yerli hem de yabancı izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Sonuç olarak, “Sivrihisar Hava Gösterileri 2024” etkinliği, Sivrihisar ilçesinin Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan Necati Artan Tesisleri’nde düzenlendi. Türkiye’nin tek sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener ve İsveçli hava akrobasi pilotu Sanna Hedin’in gösterileri büyük ilgi gördü. Etkinlik, tarihi hava taşıtlarının sergilenmesi ve farklı ülkelerden gelen pilotların performanslarıyla renkli bir atmosfer oluşturdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sivrihisar’da Tarihi Hava Taşıtları Havada: İşte Gösterinin Detayları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin