1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adana’da “Süper Hücre” Alarmı!

Adana’da “Süper Hücre” Alarmı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji yetkilileri bugün Adana’da etkili olan ve kent merkezinde birçok ev ve iş yerinin su basmasına, yollarının göle dönmesine neden olan “Süper Hücre”nin etkisini sürdüreceğini belirtti.

Adana’da özellikle gündüz saatlerinde şiddetli yağmur beklendiği açıklanırken, hava sıcaklığının düşmesi ve nemin artmasıyla birlikte şehir serinlemeye başladı. Bu durumun yanı sıra su baskınlarının da devam ettiği Adana’da vatandaşlar uyarıldı.

Meteoroloji ekipleri, “Süper Hücre”den kaynaklanan olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Dün meydana gelen Süper Hücre nedeniyle birçok bölge su altında kalmış, elektrik telleri zarar görmüş ve ağaçlar devrilmişti.

Akdeniz bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, yerel sağanak yağışlarının etkili olması tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz’de ise yağışların kuvvetli geçebileceği öngörülüyor.

Adana’da ise hava sıcaklığının 26°C’ye kadar yükseleceği öngörülürken, aralıklı ve yerel sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Sabah saatlerinde yağışların yer yer kuvvetli olabileceği uyarısında bulunuldu.

Adana’da “Süper Hücre” Alarmı! yazısı ilk önce İa Haber üzerinde ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da “Süper Hücre” Alarmı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin