1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Milli Savunma Bakanlığı tarafından Irak’a yapılan operasyon sonucunda terör yuvalarına darbe vuruldu!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Irak’a yapılan operasyon sonucunda terör yuvalarına darbe vuruldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekâtlarında Gara’da 8 terörist, Hakurk’ta 4 terörist ve Kandil’de 5 terörist olmak üzere toplam 17 teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. Operasyonun 17-18 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştiği belirtilirken, terörle mücadelede öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlarının devam edeceği vurgulandı.

Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, terör yuvalarına yönelik operasyonların başarıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Hava harekâtlarının neticesinde Gara, Hakurk ve Kandil’de bulunan toplam 17 teröristin etkisiz hâle getirildiği bilgisi paylaşıldı. Bu operasyonun, terör örgütlerinin kaynaklarını kurutmak ve terörle mücadeleyi etkili bir şekilde sürdürmek amacıyla gerçekleştirildiği vurgulandı.

Açıklamada, Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirilen operasyonun terörle mücadelede kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi. Terörle mücadeledeki hassasiyetin devam edeceği ve terör yuvalarının temizlenmesi için gereken operasyonların planlanarak gerçekleştirileceği ifade edildi. Operasyonların öngörülemez ve alışılmadık bir şekilde devam edeceği vurgulanarak, terörle mücadeledeki kararlılık ve başarının önemi vurgulandı.

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonların Irak’ın kuzeyinde etkili sonuçlar verdiğini ve terör örgütü mensuplarının etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Küresel terörle mücadelede Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kararlılığının önemine vurgu yapılırken, terör örgütlerine karşı öngörülemez ve hızlı operasyonların devam edeceği belirtildi.

Terör yuvalarına yönelik düzenlenen operasyonların başarıyla sonuçlandığının vurgulandığı açıklamada, terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele edileceği belirtildi. Terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen hava harekâtlarının Irak’ın kuzeyinde etkili olduğu belirtilerek, terör örgütlerine karşı sürdürülecek operasyonlarla terörün kökü kazınmaya devam edileceği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Savunma Bakanlığı tarafından Irak’a yapılan operasyon sonucunda terör yuvalarına darbe vuruldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin