1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Anadolu Otoyolu’nda Zincirleme Kaza: 3 Kişi Yaralandı!

Anadolu Otoyolu’nda Zincirleme Kaza: 3 Kişi Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu’da, Ankara istikametinde seyir halinde olan B.A. yönetimindeki 34 BEA 522 plakalı otomobil, sağanak yağışın neden olduğu kaygan yolda kontrolden çıkarak aynı yönde ilerleyen C.K.’nin kullandığı 34 DOK 607 plakalı otomobile çarptı. Daha sonra, E.K. tarafından kullanılan 01 KL 642 plakalı TIR ve M.K. yönetimindeki 07 AHM 608 plakalı TIR da kazaya karıştı. Kaza, Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde, saat 15.00 sıralarında meydana geldi.
Kazada, 34 DOK 607 plakalı araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi ve yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Bolu’daki hastanelere sevk edildi. Trafik akışı kazanın etkisiyle bir saat süreyle tek şeritten sağlandı ve uzun araç kuyrukları oluştu.
Kaza sonrasında araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Kazaya karışan araçlardaki maddi hasarın yanı sıra yaralıların durumuyla ilgili detaylı incelemeler devam etmekte.
Sürücülerin dikkatli olması gereken hava ve yol koşullarında meydana gelen kazada, tedbirsiz sürüşün getirebileceği riskler tekrar hatırlatıldı. Olayın etkisiyle trafikte yaşanan geçici aksamaların ardından, yolculuk yapan sürücülerin güvenliğine yönelik önlemler artırıldı.
Bolu’da yaşanan trafik kazasının nedenleri araştırılmaya devam ederken, sürücülerin araç kullanırken dikkatli olmaları ve hava şartlarına göre sürüşlerini ayarlamaları gerektiği hatırlatıldı. Trafik güvenliğinin sağlanması adına yapılan çalışmalar, olası kazaların önlenmesi için önemli bir adım olarak değerlendirilmekte. Olayla ilgili detaylı raporun tamamlanmasının ardından, gereken önlemlerin alınması planlanmakta.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Anadolu Otoyolu’nda Zincirleme Kaza: 3 Kişi Yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin