1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Jandarma ve Emniyet’e yeni araç töreninde 271 TOGG teslim edildi!

Jandarma ve Emniyet’e yeni araç töreninde 271 TOGG teslim edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 85 milyonun emniyeti, huzuru, Türkiye’nin birlik ve beraberliği için fedakarca çalışan emniyet ve jandarma teşkilatının hiç tartışmasız ülkemizin de, milletimizin de kıvanç kaynağı olduğunu belirterek, “Eğer evlerimizde huzur ve güven içinde oturabiliyorsak, eğer millet olarak birlik ve beraberlik içinde yaşıyorsak, eğer çocuklarımız hiçbir korku olmadan okullarına gidiyorsa, eğer gençlerimiz ülkemizin her yanında özgürce dolaşabiliyorsa, eğer malımız mülkümüz, canımız, namusumuz, bayrağımız ve tüm kutsal değerlerimiz teminat altındaysa, hiç şüphesiz bunda aslan payı sizindir, gece gündüz demeden görevlerini özveriyle yerine getiren polis ve jandarmalarımızındır.

Devletimize ve milletimize karşı mesuliyetlerinizi yerine getirebilmemiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. İşte bugün jandarma ve emniyet teşkilatlarımıza 7 bin 204 yeni aracın hizmete alım törenini gerçekleştiriyoruz. Emniyet Genel Müdürlüğümüzün ve Jandarma Genel Komutanlığımızın envanterinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan taşıtlarımızı artık yeniliyoruz.

Trafik ve asayiş hizmetleri için alınan ve hizmete sunulan bu araçlarımızın 5 bin 1 tanesini emniyet teşkilatımız kullanacak, 2 bin 203 adedini ise jandarma teşkilatımız kullanacak. Toplamda 7 bin 204 adet yeni taşıt emniyet ve jandarma birimlerimizin emrinde olacak” dedi.

271 ARA JANDARMA VE EMNİYETE TESLİM EDİLDİ

Törende konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, alanda 5 bin 693 araç bulunduğunu, bu sayının 7 bin 204’e ulaşacağını açıkladı.

Bir süre önce de İstanbul Emniyet Müdürlüğüne katılan yeni araçları hatırlattı.

Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına 7204 Yeni Aracın Hizmete Alım Töreni kapsamında, alandaki Togg marka araç sayısı 271’di. Sipariş edilen Togg araçların tamamı teslim edilmişti.

İçişleri Bakanlığı’nın Anadolu Ajansı’na vermiş olduğu bilgiye göre tören alanındaki bu 271 Togg marka araçtan 250’sinin emniyete, 21’inin ise jandarmaya teslim edildiğini öğrendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma ve Emniyet’e yeni araç töreninde 271 TOGG teslim edildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin