1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Slogan Özel’i kızdırdı: Alın götürün kenara

Slogan Özel’i kızdırdı: Alın götürün kenara

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Özel, burada yaptığı konuşma sırasında ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diyen birine tepki gösterdi.

Muğla’da düzenlenen bir etkinlikte konuşma yaptığı esnada “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atan bir vatandaşla tartışan Özel, “Ben onu söyleyeceğim zaman söylerim, benim yerime konuşma. Senin işin orada olmak, benim işim burada olmak” dedi.

“ALIN ARKADAŞI KENARA GÖTÜRÜN”

Özel, şunları söyledi:

– Ben onu söyleyeceğim zaman söylerim. Senin işin orada olmak, benim işim burada olmak. Benim yerime konuşma. Bak bunu böyle yapıyorsun diye kimse sana ‘Aferin’ demez. Ben onu söyleyeceğim zaman söyleyeceğim. Alın götürün kenara arkadaşı. Aksini söyleyen var mı kardeşim aksini söyleyen. Aksini söyleyen yoksa alın biraz yan tarafta söylesin.

– Ne zaman Mustafa Kemal’in askeriyiz diyeceğimi ben söyleyeceğim, sen söylemeyeceksin. Bizim artık çatlak sese, aykırı sese değil birliğe, beraberliğe, tek sese ihtiyacımız var. İktidara yürüyoruz. İktidara giden bir partinin genel başkanı, Mustafa Kemal’in askeriyiz diyeceği zamanı da bilir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Slogan Özel’i kızdırdı: Alın götürün kenara
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin