1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Üsküdar ve Kadıköy’de Cep Telefonu Heyecanı: Yeni Model Sıraya Girenleri Çekiyor!

Üsküdar ve Kadıköy’de Cep Telefonu Heyecanı: Yeni Model Sıraya Girenleri Çekiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü cep telefonu markasının yeni modeli, 20 Eylül tarihinde Üsküdar’da bulunan bir alışveriş merkezi ve Kadıköy’deki mağazasında, saat 07.00’da satışa sunuldu. İstanbul’un çeşitli ilçelerinden gelen vatandaşlar, akşam saatlerinden itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Yeni telefonun fiyatı 65 bin TL’den başlayarak, 120 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Ali Zaman, yeni modeli almak için sabah erken saatlerde mağaza önünde sıraya girdi. 16 Pro Max modeli çıktığında da aynı heyecanı yaşadıklarını belirten Ali, yapay zeka özelliklerini merak ettiğini ifade etti. Her sene aynı tarihlerde benzer sıralamaların yaşandığını belirten Ali, Zeytinburnu’ndan gelerek gece saat 23.30’dan beri sıraya girdiğini dile getirdi.

Mağaza önünde oluşturulan kuyruklar, sadece yeni telefonun teknik özelliklerini merak edenlerden oluşmuyor. Bazı vatandaşlar, sosyal medyada popüler olan yeni modeli erken elde etmek için sabahın erken saatlerinde mağaza önünde beklemeyi tercih ediyor. Güncel teknolojiye sahip olmanın ve telefonun tanıtım gününde ilk sahip olanlardan olmanın getirdiği prestij, bazı kişiler için oldukça önemli bir faktör olabiliyor.

Başka bir müşteri ise, her yeni modelin çıkışında aynı ritüeli yaşamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Yeni teknolojileri keşfetmenin verdiği heyecanı ve ilk sahip olan kişiler arasında yer almanın getirdiği ayrıcalığı yaşamak, bazı kişiler için vazgeçilmez bir deneyim haline gelmiş durumda.

Üsküdar ve Kadıköy’deki mağazalarda yaşanan bu yoğun ilgi, teknoloji tutkunlarının yeni modelleri takip etme ve sahip olma konusundaki kararlılığını gözler önüne seriyor. Her yeni çıkacak modele duyulan heyecan ve ilginin yıllardır değişmediğini görmek, teknolojiye olan tutkunun ve heyecanın sürekli olarak devam edeceğini gösteriyor. Sonuç olarak, yeni teknolojilerin uygulandığı cep telefonu modelleri, kullanıcılar arasında her zaman büyük ilgi uyandırmaya devam edecek gibi gözüküyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üsküdar ve Kadıköy’de Cep Telefonu Heyecanı: Yeni Model Sıraya Girenleri Çekiyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin