1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İmamoğlu, Tokat’ta Engellere Rağmen Dik Durdu: “Bu Memleketin Evlatlarını Birbirinden Ayırabilir miyiz?”

İmamoğlu, Tokat’ta Engellere Rağmen Dik Durdu: “Bu Memleketin Evlatlarını Birbirinden Ayırabilir miyiz?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir dizi ziyaret ve açılış için sabah saatlerinde Tokat’a hava yoluyla geldi. Havalimanında onu CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ve partililer karşıladı.

İmamoğlu, Beyoğlu Belediyesi’ne yapılan engellemeye tepki gösterdi. Devletin valiliği, kaymakamlığı ve belediyeyi binadan çıkarılmasının detaylarını anlattı. 1600 metrelik bir kışla binasının devlet kurumlarınca tahsis edilmesi istendiğini belirterek bu duruma sert tepki gösterdi. Seçimden sadece birkaç ay önce yaşanan bu olayın bir iktidarın gitmesine sebep olduğunu vurguladı.

Aynı durumu parti değişikliği yapan birine de uygulanabileceğini belirten İmamoğlu, devletin malı olması gereken yerlerin parti ayırt etmeksizin herkesin kullanımına açık olması gerektiğini ifade etti. Bu olayın ülkenin en temel sorunlarından biri olduğunu belirten İmamoğlu, adalet ve liyakatin önemine vurgu yaparak doğru adımların atılması gerektiğini söyledi.

Tokat gibi önemli şehirlerde yapılacak çalışmaların yerel kalkınmaya katkı sağlayacağını belirten İmamoğlu, ülke genelinde daha adil, eşit ve yaşanabilir bir Türkiye hedeflediklerini vurguladı. Çocuklar ve gençler için umut dolu bir gelecek inşa etmek adına yapılan çalışmaların başarılı olacağına inandığını ve milletin bir araya gelerek ayaklanacağını ifade etti.

İmamoğlu’nun Tokat ziyareti, yerel yönetim ve devlet ilişkilerine dair önemli mesajlar içeriyordu. Belediyelerin parti ayrımı gözetmeksizin yönetilmesi gerektiğini savunan İmamoğlu, ülkenin çeşitliliğine vurgu yaparak adalet ve liyakatin önemine dikkat çekti. Yerel kalkınmanın ve gençlerin geleceğe umutla bakabilmesinin temelinde adalet ve liyakat gerekliliğini vurgulayan İmamoğlu’nun açıklamaları, Türkiye’nin geleceği hakkında düşündürücü bir perspektif sunuyordu.

İmamoğlu, Tokat’ta Engellere Rağmen Dik Durdu: “Bu Memleketin Evlatlarını Birbirinden Ayırabilir miyiz?” yazısı ilk önce İa Haber üzerinde ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu, Tokat’ta Engellere Rağmen Dik Durdu: “Bu Memleketin Evlatlarını Birbirinden Ayırabilir miyiz?”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin