1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Trabzon Şoförüne Reçete Şoku! – İa Haber

Trabzon Şoförüne Reçete Şoku! – İa Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’da yaşayan 39 yaşındaki tır şoförü Mustafa Nas, yurt dışına sevkiyat yaparken eşinden aldığı telefonla büyük bir sürprizle karşılaştı. İddiaya göre, Mustafa Nas’ın adına onun haberi olmadan uyuşturucu etkisi gösteren ilaç yazıldı. Mustafa Nas, yılda iki kez yeşil reçeteli ilaç yazıldığından habersizdi ve durumu eşi polise bildirince farkına vardı. Ancak polis, yurt dışında olduğu için Mustafa Nas’a ulaşamadı ve eşi arayarak durumu bildirdi. Mustafa Nas, hemen Trabzon’a dönüp Fatih Devlet Hastanesi’nde reçeteyi yazan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. A.E.S. ile karşılaştı. Durumdan şüphelenen Mustafa Nas, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına giderek ilacın yazılmasından sorumlu olan doktor A.E.S. ve kimliğini kullandığı iddia edilen eski ortağı İlker K. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 3 doktor ve hastane yetkilisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik, raporda imzası bulunan 2 doktor ve bir hastane yetkilisinin hata, kusur ya da ihmalleri olmadığına karar vererek soruşturma izni vermedi. Ancak Dr. A.E.S.’ye hastasını görmeden ilaç reçete ettiği gerekçesiyle soruşturma izni verildi.

Mustafa Nas, doktorunun yanına gittiğinde eski iş ortağı ile karşılaştığını ve kimliğinin kullanıldığını öğrendiğini belirtti. Eski iş ortağının adını soyadını reçetelerde gördü ve suç duyurusunda bulundu. Doktor hakkında dava açılması için izin alındı ve Mustafa Nas adaletin yerini bulmasını bekliyor. 2 kutu 300 mg ilacın her ay yazıldığını belirten Nas, eski iş ortağı hakkında da emniyetin işlem başlattığını ifade etti.

Mustafa Nas, yaşadığı olayı anlatırken doktorun daha önce benzer sorunlarla karşılaştığını öğrendiğini dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, adaletin yerini bulmasını bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzon Şoförüne Reçete Şoku! – İa Haber
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin