1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Samsun’da Motosikletli Kuryeye Yumruk Atıldı!

Samsun’da Motosikletli Kuryeye Yumruk Atıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da bir SUV sürücüsü ile motosikletli bir kurye arasında yaşanan olay, İlkadım ilçesinde 100. Yıl Bulvarı Ağabali Köprüsü’nde meydana geldi. Trafikte seyir halindeyken araç sürücüsü ile kurye arasında tartışma çıktı. 55 ANT 685 plakalı SUV tipi aracı kullanan sürücü, motosikletin önünü keserek önce kuryeye hakaret etti ve ardından yumruk attı. Bu anlar, kurye tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olaydan sonra konuşan kurye Utku Onat Kara, yaşananları şöyle anlattı: “100. Yıl Bulvarı Yeni Karakol Cami ışıklarında kırmızı yanıyorken sol şeritte durdum. Arkamdaki araç sürücüsü kornaya basarak beni sıkıştırdı. Daha sonra araçtan inerek yanıma geldi ve beni darp etti. Olayın uzamaması için oradan uzaklaştım. Darp raporu aldım ve şikayetçi oldum.”

Kurye Utku Onat Kara’nın avukatı Leyla Eren ise, müvekkilinin uğradığı saldırı neticesinde failin cezalandırılması için süreci yakından takip ettiklerini belirtti. Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği olarak, kuryelere ve Samsun’daki motosiklet sürücülerine yönelik saldırılara karşı mücadele ettiklerini ifade etti.

Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Artan, yaşanan olayı kabul etmediklerini ve her iki tarafın da şiddete başvurmasını doğru bulmadıklarını vurguladı. Trafikte saygınlığı azaltan bu tür olayları kınadıklarını belirten Artan, arkadaşlarının şikayetlerinin olduğunu ve dernek olarak tüm motosiklet kullanıcılarının yanında olduklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsun’da Motosikletli Kuryeye Yumruk Atıldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin