1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Erdoğan ve Şimşek Beştepe’de Buluşacak! Dosya Hazır…

Erdoğan ve Şimşek Beştepe’de Buluşacak! Dosya Hazır…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu akşam 18.00’da Beştepe’de gerçekleşecek olan görüşmede Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bir araya gelmesi bekleniyor. Hazine kaynakları, bu görüşmenin rutin bir toplantı olduğunu belirtiyor. Ancak, dikkat çeken nokta, Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde New York’a gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Şimşek ile görüşme yapacak olması.

Mehmet Şimşek’in ABD ziyareti öncesinde dosya ile geleceği belirtiliyor. Bu dosya, ekonomideki hedeflerin ne durumda olduğunu gösteren rakamları içerecek. Şimşek, bu dosya üzerinden Erdoğan’a ekonominin genel durumu hakkında bilgi verecek ve bir perspektif sunacak. Erdoğan ise, New York ziyareti öncesinde Şimşek tarafından çizilen çerçeveden yola çıkarak iş dünyasıyla yapacağı görüşmelere hazırlanacak.

Bu görüşmenin, Erdoğan’ın New York ziyaretine hazırlık amacı taşıdığı ve ekonominin genel durumu hakkında bilgi alışverişi yapılacağı tahmin ediliyor. Şimşek’in dosyası, ekonominin mevcut durumunu net bir şekilde ortaya koymayı ve Erdoğan’a bu konuda bir perspektif sunmayı amaçlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, iş dünyası temsilcileriyle yapacağı görüşmeler öncesinde bu bilgiler ile donanmış olması bekleniyor.

Sonuç olarak, bu akşam gerçekleşecek olan görüşme, Türkiye’nin ekonomik durumunun değerlendirilmesi ve Erdoğan’ın New York ziyareti öncesinde alacağı bilgilerin aktarılması için önemli bir adım olarak görülüyor. Erdoğan ve Şimşek’in yapacağı toplantı, Türkiye’nin ekonomik geleceği hakkında alınacak kararlar için de bir yol haritası oluşturabilir. Bu nedenle, Beştepe’deki görüşme önemli ve dikkatle takip edilecek bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan ve Şimşek Beştepe’de Buluşacak! Dosya Hazır…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin