1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sevgilisinin Ölümünü Araştıran Muhabir: Skandal Davanın Detayları

Sevgilisinin Ölümünü Araştıran Muhabir: Skandal Davanın Detayları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emek Mahallesi’nde oturan Zerin Kılınç, Haziran 2022’de sevgilisi Yılmaz Sazak ile birlikte yaşadığı 2. katındaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Kılınç, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde yapılan otopsi sonucu yüksekten düşmeye bağlı olarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Evde yapılan incelemede, kan lekeleri, cam kırıkları ve kırılmış kül tablası bulundu. Yılmaz Sazak ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı, ancak 7 ay sonra tekrar gözaltına alınarak ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla tutuklandı. Yargılanan Sazak, suçunun delillerle sabit olmadığı gerekçesiyle beraat etti. Kılınç ailesi, bu kararı Yargıtay’a taşıdı.

Zerin Kılınç’ın ölümüyle ilgili dava devam ederken, Kılınç ailesi, olaydan 10 gün sonra evde uyuşturucu madde ticaretine işaret eden bulguları teslim etti. Savcılık tarafından Yılmaz Sazak hakkında ‘uyuşturucu madde ticareti’ suçlamasıyla dava açıldı. Sanık Sazak, ilk duruşmada suçlamaları reddederek, söz konusu malzemelerin kendisine ait olmadığını belirtti.

Zerin Kılınç’ın kız kardeşi Aysun mahkemede tanık olarak, evde uyuşturucu kullanımına ilişkin malzemelerin bulunduğunu ve bunları savcılığa teslim ettiklerini belirtti. Aile avukatı Ahmet Seyhan, olay yerinin eksikliklerle dolu olduğunu ve suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.

Sanık Sazak’ın avukatı ise müvekkilinin ‘torbacı’ olarak adlandırıldığı iddiasını sordu. Sazak, bu ifadenin kendisini kızdırmak amacıyla kullanıldığını belirterek, mahkeme heyeti duruşmayı ocak ayına erteledi.

Sevgilisinin Ölümünü Araştıran Muhabir: Skandal Davanın Detayları yazısı ilk önce İa Haber üzerinde ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sevgilisinin Ölümünü Araştıran Muhabir: Skandal Davanın Detayları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin