1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ağılcık Mezrasında Yıldırım Korkusu! – İa Haber

Ağılcık Mezrasında Yıldırım Korkusu! – İa Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da bulunan Çalıca köyüne bağlı Ağılcık mezrasında yaşayan vatandaşlar, yağmurlu havalarda dışarı çıkmaktan korkmaktadır. Köy, genellikle az yağış almasına rağmen, 50 metrekarelik bir alana 5 yıl içinde 3 kez yıldırım düşmüştür.

Vatandaşlar artık yağmurlu havalardan endişe duymakta ve elektrik yükünü çekebilecek bir manyetik cihaz bulunduğundan şüphelenmektedirler. Bu nedenle, yetkililerden inceleme yapmaları için yardım talep etmektedirler.

Ağılcık mezrasında yaşayan Şefik Erol, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu tarla babama ait, ben de burada 2 aydır çalışıyorum. Yıllar önce buradaki dut ağacına yıldırım düşmüştü ve birkaç yıl önce de aşağıdaki badem ağacına yıldırım düştü. Aynı bölgede 30 metre arayla yıldırım düşmesi düşündürücü bir durum. Acaba burada manyetik bir etken mi var? Yetkili kurumlara bildirdik, belki sebebi araştırılır. Bu bölgenin nadir yağış almasına rağmen sürekli yıldırım düşmesi dikkat çekicidir. Bu bölgede 50 metrekarelik bir alana 3 kez yıldırım düşmesi de ayrıca incelenmeye değer bir durum. Burada bir manyetik etki olabilir mi diye düşünüyoruz. Her şeye rağmen, Allah’ın rahmetinden kaçamayız, ne zaman nerede olacağını bilemeyiz. Eğer burada bilmediğimiz bir etken varsa, bunun araştırılması bizi mutlu eder.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ağılcık Mezrasında Yıldırım Korkusu! – İa Haber
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin