1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Dere kenarında ölü bulunan Narin Güran’ın ailesinden dikkat çeken açıklama geldi!

Dere kenarında ölü bulunan Narin Güran’ın ailesinden dikkat çeken açıklama geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra çuval içerisinde dere kenarında ölü olarak bulunan Narin Güran’a dair ailenin yazılı bir açıklaması yapıldı. Açıklamada, devletin olayı çözmek için tüm imkanlarını seferber ettiği ve fail ya da faillerin bulunarak en ağır cezalara çarptırılacaklarına yönelik güçlü bir inanç vurgulandı. Diğer yandan, ailenin medya üzerinden suistimal edildiği ve haksız iftiralara maruz kaldığı belirtildi.

Güran ailesi, medyanın, hem Kur’an kurslarına hem de dinlerine yapılan saldırılara dikkat çekerek bu tür ithamların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Aile fertleri, Güran ailesinin uzun yıllardır Diyarbakır’da yaşayan ve vatanlarına bağlı insanlar olduklarını vurguladı. Ayrıca, Tavşantepe Mahallesi’nin stratejik konumu nedeniyle ailenin karalanmasında dış güçlerin rolü olabileceğine dikkat çekildi.

Aile, bazı muhafazakar yazarların haksız ithamlarında bulunduğunu ve gerçekleri araştırmadan aileyi suçladığını belirtti. Aynı zamanda, Tavşantepe Mahallesi’nde yapılan seçim sonuçlarına bakılarak ailenin iddialarının çürütülebileceğini ifade edildi. Aile, olayın failleri bulunduğunda hukuki yollara başvuracaklarını ve maddi manevi tazminat talep edeceklerini açıkladı.

Son olarak, aile, doğruluğu ve adalete inanan devlet büyüklerine, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca, siyasi partilere ve sivil toplum kuruluşlarına da acılarının siyasi malzeme olarak kullanılmaması çağrısında bulundu. Aile, gerçeğin ortaya çıkması ve hak ettikleri adaletin sağlanması için mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dere kenarında ölü bulunan Narin Güran’ın ailesinden dikkat çeken açıklama geldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin