1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’da Sakatlık Şoku! Hakim Ziyech 3 Hafta Sahalardan Uzak Kalabilir

Galatasaray’da Sakatlık Şoku! Hakim Ziyech 3 Hafta Sahalardan Uzak Kalabilir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da sakatlık yaşayan Hakim Ziyech, 3 hafta sahalardan uzak kalabilir. Sarı-kırmızılı takım, transfer döneminde Kerem Aktürkoğlu, Tete ve Wilfried Zaha gibi futbolcuları gönderirken kanat transferi konusunda gecikme yaşadı. Bu durum rotasyonun zayıflamasına neden oldu ve sorunlara bir yenisini ekleyen haber Hakim Ziyech’ten geldi. Milli Takım’da yaşadığı ağrı nedeniyle 31 yaşındaki futbolcunun MR’ı çekildi ve Spor Gecesi programına göre 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği bildirildi. Bu sezon Galatasaray formasıyla 4 maça çıkan Ziyech, henüz skor katkısı veremedi.

Transfer döneminde önemli isimleri takımdan gönderen Galatasaray, kanat mevkiinde yaşadığı zayıflık üzerine rotasyonda sorunlar yaşamaya başladı. Yaşadığı sakatlık sonrası Hakim Ziyech’in durumu ise endişe verici. Milli Takım’da hissettiği ağrı nedeniyle MR çekilen 31 yaşındaki futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği belirtiliyor. Sarı-kırmızılı takımın sezon başında transfer ettiği Ziyech, 4 maçta forma giydi ancak henüz skor katkısı sağlayamadı.

Haber kaynağı Spor Gecesi’ne göre, Hakim Ziyech’in sakatlığı Galatasaray’ı zor durumda bıraktı. Transfer döneminde kanat transferini gerçekleştiremeyen ve önemli futbolcularını takımdan gönderen Galatasaray, rotasyonda sorunlar yaşamaya başladı. Ziyech’in 3 hafta sahalardan uzak kalması durumunda takımın hücum hattı daha da zorlanabilir. 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma şansı bulduğu 4 maçta gol ya da asist yapamadı.

Haber Merkezi’nden aktarılan bilgilere göre, Galatasaray’da yaşanan kadro sıkıntısı bir kötü haberi daha beraberinde getirdi. Hakim Ziyech’in yaşadığı sakatlık sonrası MR çekildi ve 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği rapor edildi. Sarı-kırmızılı takımın sezon başında transfer ettiği Ziyech, şimdiye kadar oynadığı 4 maçta beklenen performansı sergileyemedi. Bu durum, takımın hücum hattında daha fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’da Sakatlık Şoku! Hakim Ziyech 3 Hafta Sahalardan Uzak Kalabilir
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin