1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Taraftarları İçin Trabzonspor Maçında Stad Kapısı Kapalı!

Beşiktaş Taraftarları İçin Trabzonspor Maçında Stad Kapısı Kapalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan Süper Lig’in 5. hafta mücadelesinde konuk takım olan Beşiktaş’ın taraftarları stada alınmayacak. Bu karar, TSYD Trabzon Şubesi tarafından yapılan açıklama ile duyurulmuştur. İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleşmiş ve ev sahibi kulübün talebi doğrultusunda Beşiktaş taraftarlarının stada alınmaması kararı alınmıştır. Maç gününde ise toplam 2 bin 250 kişilik bir güvenlik ekibi görev yapacaktır.

15 Eylül Pazar günü Akyazı Stadyumu’nda gerçekleşecek olan Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasında Beşiktaş taraftarlarının stada alınmaması kararı alınmıştır. Bu karar, TSYD Trabzon Şubesi’nin yaptığı açıklama ile duyurulmuş ve karar, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda oy birliği ile alınmıştır. Bu karar doğrultusunda ev sahibi kulübün talebi üzerine Beşiktaş taraftarları maça alınmayacaktır. Maç gününde ise toplamda 2 bin 250 personelin görev yapacağı belirtilmiştir.

Vali Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleşen İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan maçta Beşiktaş taraftarlarının stada alınmaması kararı alınmıştır. Bu karar, ev sahibi kulübün talebi üzerine alınmış olup maç gününde ise toplam 2 bin 250 personelin görev yapacağı belirtilmiştir. Maçın güvenliği için 1500’u resmi, 750’si ise özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 2 bin 250 personelin görev alacağı açıklanmıştır.

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan maçta Beşiktaş taraftarlarının stada alınmaması kararı alınmıştır. Bu karar, TSYD Trabzon Şubesi’nin yaptığı açıklama ile duyurulmuş, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda Beşiktaş taraftarlarının maça alınmayacağı belirtilmiştir. Maç gününde ise 2 bin 250 personelin görev yapacağı ve maçın güvenliğinin 1500 resmi ve 750 özel güvenlik görevlisi tarafından sağlanacağı açıklanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Taraftarları İçin Trabzonspor Maçında Stad Kapısı Kapalı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin