1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Adrien Rabiot İçin Son Teklifini Yaptı: İşte Detaylar!

Galatasaray, Adrien Rabiot İçin Son Teklifini Yaptı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Adrien Rabiot için son bir teklif yapma hazırlığında olduğu haberleri medyaya yansıdı. İtalya’ya yapılan son ziyarette Galatasaraylı yöneticiler, Rabiot’nun menajeri ve annesi Veronique Rabiot ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunacak. Ancak Veronique Rabiot, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Bazı kulüplerle görüşüyorum, başkasının benim adıma konuşmamasını istiyorum” diyerek transfer sürecinin belirsizliğini vurguladı.

Adrien Rabiot’a Al Nassr kulübünden yıllık 20 milyon euro gibi yüksek bir teklif geldiği iddiaları ortaya atıldı. Ayrıca, Real Madrid ve Atletico Madrid’in de Fransız oyuncuyla ilgilendiği belirtiliyor. Galatasaray ise 13 Eylül’e kadar orta saha ve kanat transferlerini tamamlamak istiyor ve Rabiot için 3 yıl boyunca toplam 30 milyon euro önerisi sunmaya hazırlanıyor.

Galatasaray’ın Rabiot’a yapacağı son teklif, imza parasını da içerecek şekilde 30 milyon euro olarak belirlendi. Ancak oyuncunun ve menajerinin kararı hala merak konusu. İtalyan basınında da geniş yer bulan bu haber, futbolseverler tarafından da yakından takip ediliyor. Son kararın ise Adrien Rabiot’un ve ailesinin vereceği tercihe bağlı olduğu belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Adrien Rabiot İçin Son Teklifini Yaptı: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin