1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti’den “erken seçim” açıklaması!

AK Parti’den “erken seçim” açıklaması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Türkiye Buluşmaları” kapsamında Niğde’ye gelen Dağ, AK Parti İl Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla buluştuktan sonra Göncü Konağı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Dağ, burada yaptığı açıklamada, Diyarbakır’da kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’a Allah’tan rahmet dileyerek, şüphelilerin muhakkak cezasını bulacağını söyledi.

Dağ, Türkiye’de tekrar bir erken seçim tartışmasının gündeme getirilmeye çalışıldığını, bu meselede de yine “CHP Genel Başkanının tutarsızlığına” şahit olduklarını dile getirdi.

Dün “Erken seçim talebimiz yok” diyen CHP Genel Başkanının, bugün “erken seçim olmalı” dediğini ve hatta tarih tayin ettiğini aktaran Dağ, “Bu beyhude tartışmanın konusu, CHP’nin yalan ve riya siyasetinden sonra en istikrarlı olduğu ikinci konudur. Türkiye’nin erken seçim gibi bir gündemi yoktur. Bu beyhude tartışmalarla siyasete zaman kaybettirmesinler. Beceriksizlikleri ve icraatsızlıkları ile nam salan belediyelerine odaklansınlar, milletimize hizmet etsinler. CHP, illa ki bir şey değiştirmek istiyorsa, milletimize çile olan CHP belediyecilik anlayışını değiştirmelidir.” ifadelerini kullandı.

Gündemlerinin Türkiye ve insanlık olduğunu belirten Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gazze’de yaşanan zulmün karşısında duruyor, İsrail’in katliamlarına karşı net bir duruş sergiliyoruz. Bu insani dramın son bulması için liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde mücadele ediyoruz. Tek bir masum çocuğun, kadının ve insanın tek bir damla kanına razı değiliz. Duruşumuzla tarihimize ve ecdadımızın mirasına sahip çıkıyoruz. Dünyaya bu vahşeti tüm boyutlarıyla anlatmak bizim boynumuzun borcudur. Biliyoruz bu durum İsrail, siyonistleri ve Batılı lobileri rahatsız ediyor. Anlıyoruz bu durum İsrail ile dirsek temasındaki terör örgütlerini rahatsız ediyor. Her şeyi anladık da peki bu durum aynı zamanda neden CHP’yi rahatsız ediyor? Neden şanlı Çanakkale destanından Filistin’e uzanan emperyalistlere karşı mücadele verme hali CHP’yi saldırganlaştırıyor? Bu soruya neden olan anlayış, maalesef bir utanç kaynağıdır. Bu sorunun sağlıklı bir cevabı yoktur. Problem, bu sorunun sorulmasına neden olacak açıklamanın CHP sözcüsü tarafından yapılmış olmasıdır. Siyasi rakip olduğumuz CHP kadrolarının millet ve memleket sevgisizliği acınasıdır.”

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti’den “erken seçim” açıklaması!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin