1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Ünlü şarkıcı Taylor Swift, ABD Başkanlık Seçimleri’nde Kamala Harris’i Destekliyor!

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, ABD Başkanlık Seçimleri’nde Kamala Harris’i Destekliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, ABD’de düzenlenecek 5 Kasım Başkanlık Seçimleri’nde, Demokrat Parti’nin adayı Kamala Harris’i desteklediğini açıkladı. Seçime sayılı günler kala, Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump ile Demokrat Parti’nin adayı Kamala Harris, Pensilvanya’nın Philadelphia kentinde gerçekleştirilen canlı yayında kozlarını paylaştı. Programın ardından birçok sanatçı, yaklaşan seçimlerde desteklediği ismi açıklamaya başladı. ABD’li ünlü şarkıcı Taylor Swift, Harris’in mücadelesinden yana olduğunu belirterek, Harris’e ve yardımcısı Tim Walz’a destek vereceğini açıkladı. Taylor Swift yapay zekanın tehlikelerine de değinerek, Trump’ın yapay zeka ile oluşturulmuş bir fotoğrafını paylaşmasının ardından, Harris’i destekleyeceğini duyurdu.

Taylor Swift’in Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Kamala Harris’e destek verdiğini duyurması, seçimlerin gündeminde yer buldu. ABD’de başkanlık seçimi yaklaşırken, birçok ünlü isim adaylarına destek verme kararı alırken, Taylor Swift’in de bu konuda açıklama yapması dikkat çekti. Swift’in Harris’e destek verme kararı, Trump’ın başkan yardımcısı adayı James David Vance’in yorumlarına konu oldu. Trump destekçileri, Swift’in Harris’e destek vermesini eleştirse de, Swift açık bir şekilde Harris’in mücadelesinden yana olduğunu belirtti.

Taylor Swift’in paylaşımlarıyla Kamala Harris’e verdiği destek, seçim atmosferine yeni bir boyut getirdi. Harris’in politikalarını ve mücadelesini takdir ettiğini belirten Swift, ülkenin sükunetle yönetilmesi gerektiğine inandığını dile getirdi. Harris’in Trump ile yaptığı canlı yayın tartışmasının ardından destek verme kararı alan Swift, yapay zekanın tehlikelerine de dikkat çekti. Trump’ın Swift’in yapay zeka ile oluşturulmuş bir fotoğrafını paylaşmasının ardından Harris’i destekleyeceğini açıklayan Swift, bu kararını takipçileriyle paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü şarkıcı Taylor Swift, ABD Başkanlık Seçimleri’nde Kamala Harris’i Destekliyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin