1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir Menemen’de Şehit Düştü: Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü’ye Veda

İzmir Menemen’de Şehit Düştü: Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü’ye Veda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Menemen ilçesinde görevli Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü, rahatsızlanıp kaldırıldığı hastanede şehit olarak vefat etmiştir. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 57’nci Topçu Tugay Hacılarkırı Komutan Yardımcılığı’nda görevli olan Mehmet Kökcü, 10 Eylül 2024 tarihinde rahatsızlanmış ve hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bakanlık, yaşanan bu acı olayın tüm personeli derinden üzdüğünü belirtmiş ve şehide Allah’tan rahmet dileyerek ailesine sabır ve başsağlığı temennisinde bulunmuştur.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit Mehmet Kökcü için taziye mesajı yayımlayarak, böyle bir kahramanın vefat etmiş olmasının büyük bir üzüntü kaynağı olduğunu ifade etmiştir. Güler, şehit askere ve ailesine Allah’tan rahmet ve sabır dileyerek, Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına başsağlığı dileklerini iletmektedir.

Şehit Mehmet Kökcü’nün acı haberi, memleketi Malatya’ya ulaşmış ve kız kardeşi Sonay Çırak’a yetkililer tarafından verilmiştir. Malatya’daki 6 Şubat depremlerinde evlerinin yıkılması nedeniyle köye Türk bayrağı asılan şehit Kökcü’nün naaşı, yarın ikindi namazını müteakip Malatya Şehir Mezarlığı Şehitlik’te gerçekleştirilecek askeri törenle defnedilecektir. Evli ve 2 çocuk babası olan şehit Kökcü, vatanı için ve milleti için şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bu acı olay, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milleti tarafından derin bir üzüntü ve taziyelerle karşılanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Menemen’de Şehit Düştü: Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü’ye Veda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin