1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bağlar’da Kaybolan Narin’in Cansız Bedeni Çuval İçerisinde Bulundu! İşte Detaylar

Bağlar’da Kaybolan Narin’in Cansız Bedeni Çuval İçerisinde Bulundu! İşte Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağlar’a bağlı Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve en son aynı gün 15.15’te okulun güvenlik kamerasına yansıyan 11 yaşındaki Narin Güran, aramaların 19’uncu gününde Eğertutmaz Deresi’nde çuval içerisinde ve üzeri taşla örtülü şekilde ölü bulundu. Jandarma ekipleri cansız bedenin bulunmasının ardından olay yerinde çalışmalar başlattı. Kırmızı bir otomobil, Narin’in cesedinin bulunduğu dereye yakın bölgeye 21 Ağustos’ta saat 15.40’ta gelip park etmiş ve yaklaşık 50 dakika orada kalmıştı.

Jandarmanın yürüttüğü çalışmalar sonucunda kırmızı aracın sıva ustası Nevzat B.’ye ait olduğu belirlendi ve Nevzat B. gözaltına alındı. Nevzat B.’ye, Narin’in cesedini yok etmek için 200 bin lira teklif eden Mahalle Muhtarı Salim Güran’ın amcası olduğunu ifade etti. Nevzat B., Salim Güran ile birlikte, Narin’in cesedini alıp çuvala koyduklarını ve çuvalı Eğertutmaz Deresi’ne götürdüklerini anlattı. Salim Güran’ın, dereye götürmeleri sırasında “Bunu yok edeceksin” dediğini belirtti.

Nevzat B.’nin itirafının ardından jandarma, Eğertutmaz Deresi’nin kenarında keşif yaptı. Nevzat B. dere kenarında çalışmalar esnasında ifadesine başvuruldu ve daha sonra adliyeye sevk edildi. İfadeleri alınan Salim Güran ise suçlamaları reddetti. Nevzat B.’nin anlattığına göre, mezarlıktan mahalleye çıkan parke taşlı yol ile küçük kızın cesedinin bulunduğu dere arasında araçla 3 dakikalık bir mesafe bulunuyor.

Narin’in cesedini dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar ise jandarma işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede çıkarıldığı mahkemede ‘Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme’ suçundan tutuklandı. Olay sonrası Tavşantepe Mahallesi sakinleri, bu vahşi cinayet nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Söz konusu olay, hem mahalle sakinlerini hem de genel olarak toplumu derinden sarsmış ve infiale neden olmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bağlar’da Kaybolan Narin’in Cansız Bedeni Çuval İçerisinde Bulundu! İşte Detaylar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin