1. Haberler
  2. Spor
  3. İzlanda Teknik Direktörü: “Çok Fazla Hata Yaptık, Maçı Kaybeden Taraf Hak Etti”

İzlanda Teknik Direktörü: “Çok Fazla Hata Yaptık, Maçı Kaybeden Taraf Hak Etti”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzlanda Milli Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta Türkiye ile oynadığı maçta 3-1 mağlup oldu. Maç sonrası teknik direktör Age Hareide, takımının yaptığı hatalara dikkat çekerek maçın kendi lehlerine çevirmenin zor olduğunu belirtti. Hareide, oyunun muhteşem bir atmosferde geçtiğini ifade etti ve oyuncularının bireysel hatalar yaptığını dile getirdi. Uzun bir aradan sonra bu tarz bir maç oynadıklarını ve rakip takımın galibiyeti hak ettiğini söyledi. Maçta 1-1 beraberliği sağladıktan sonra kalemizde gol gördüklerini ve tekrar maça tutunmaya çalıştıklarını ancak olmadığını belirtti.

Hareide, Türk Milli Takımı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nun hızlı ve bitirici bir oyuncu olduğunu vurgulayarak savunma oyuncularını uyardığını ifade etti. Gruptan çıkma şanslarını hala iyi gördüğünü belirten Hareide, maçlarda özellikle ev sahibi oldukları karşılaşmalarda soğuk havalarda daha iyi performans gösterdiklerini düşündüklerini söyledi. Ev sahibi oldukları maçlarda şanslarının daha yüksek olduğunu ifade eden Hareide, grupta hala bir puan fark olduğunu ancak sonuçların henüz belirlenmediğini belirtti.

İzlanda Milli Takımı’nın Türkiye’ye mağlup olduğu maçın ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından yapılan haberde, Age Hareide’nin açıklamalarına geniş yer verildi. Hareide’nin maçı değerlendirdiği açıklamalarına göre takımının bireysel hatalar yaptığı ve bu nedenle maçı kazanmalarının pek mümkün olmadığı vurgulandı. Hareide, Kerem Aktürkoğlu’nun performansını da övdü ve takımının gruptan çıkma şansının halen iyi olduğunu dile getirdi.

Haberde, Türk Milli Takımı’nın galibiyetini hak ettiği vurgulanırken, Hareide’nin takımının performansını doğru şekilde analiz ettiği ve takımına motive etmeye çalıştığı belirtildi. Türkiye’nin karşılaşmayı üstün götürdüğü ve bu sonuca ulaşmasında bireysel hataların etkili olduğu aktarıldı. Sonuç olarak, İzlanda Milli Takımı’nın Türkiye’ye mağlup olduğu maçta yaşanan gelişmeler ve teknik direktör Age Hareide’nin açıklamaları haberde detaylı bir şekilde yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzlanda Teknik Direktörü: “Çok Fazla Hata Yaptık, Maçı Kaybeden Taraf Hak Etti”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin