1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. İsrail’in Gazze’deki Katliamında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 40 Bin 988’e Yükseldi!

İsrail’in Gazze’deki Katliamında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 40 Bin 988’e Yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsraillilerin Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının devam ettiği bilgisiyle birlikte, son 24 saatte gerçekleşen saldırılarda 16 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 64 Filistinlinin yaralandığı açıklandı. Filistin Sağlık Bakanlığı’nın verdiği bilgilere göre, saldırılar sonucunda toplamda 40 bin 988 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 94 bin 825 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

İsrail’in Gazze’ye yönelik süren saldırılarının başlangıç tarihi olan 7 Ekim’den bu yana, Filistinliler arasında büyük bir can kaybı yaşandığı belirtildi. 40 bin 988 kişinin hayatını kaybettiği ve 94 bin 825 kişinin yaralandığı bilgisiyle birlikte, krizin boyutu her geçen gün artmaktadır.

Gazze Şeridi’ndeki Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son verilere göre, sadece son 24 saat içerisinde gerçekleşen iki saldırıda 16 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 64 Filistinlinin yaralandığı kaydedildi. 7 Ekim’den bu yana yaşanan katliamların devam ettiği belirtilirken, 40 bin 988 kişinin hayatını kaybettiği ve 94 bin 825 kişinin yaralandığı bilgisi de tekrar vurgulandı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik 7 Ekim’den beri devam eden katliamlarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 40 bin 988’e, yaralıların sayısının ise 94 bin 825’e ulaştığı bildirildi. Bu acı tablo karşısında bölgede yaşanan insanlık dramı her geçen gün daha da derinleşmekte ve uluslararası toplumun dikkatini çekmektedir.

İHA’nın haberine göre, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki katliamları devam ederken, son 24 saatte gerçekleşen 2 saldırıda 16 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 64 Filistinlinin yaralandığı açıklandı. Bu trajik olaylar karşısında bölgede yaşanan insani krizin boyutu giderek büyümekte ve acı verici tablo her geçen gün daha da derinleşmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Gazze’deki Katliamında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 40 Bin 988’e Yükseldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin