1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Şehit kızı ile sohbet eden başkomiser gözyaşlarını tutamadı

Şehit kızı ile sohbet eden başkomiser gözyaşlarını tutamadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, 21 Nisan 2020 tarihinde İstanbul’da şehit olan Polis Memuru Samet Özbakış’ın kızı Alya Zümra’yı anaokulunda ziyaret etti. Amasya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Başkomiseri Özge Yıldırım, şehit olan meslektaşının kızı ile sohbet ederken duygularına hakim olamadı.

Başkomiser Yıldırım, şehit kızı Alya Zümra’ya “Polisleri seviyor musun? Sen de polis olmak ister misin? diye sordu. Şehit Kızı minik Alya ise “Evet” cevabını verdi.

Şehit kızının arkadaşı ise Başkomiser Yıldırım’a “Alya’nın babası da polisti” deyince Başkomiser Yıldırım: “Evet onun babası da polisti. Kahraman hem de süper kahraman, süper bir polis.” diye cevap verdi.

Sohbet esnasında gözleri dolan Başkomiser Yıldırım, gözyaşlarını minik Alya Zümra’dan saklamak için arkasını dönerek gözyaşlarını sildi. O anlar, etraftaki diğer polisleri ve görüntüleri izleyen herkesi duygulandırdı.

Polis ekipleri daha sonra anaokulunda okuyan miniklere polislik mesleğini anlatarak onlara çeşitli hediyeler verdi.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Amasya Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Amasya Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şehit kızı ile sohbet eden başkomiser gözyaşlarını tutamadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin