1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Donald Trump ve Kamala Harris 10 Eylül’de Canlı Yayında Kozlarını Paylaşacak!

Donald Trump ve Kamala Harris 10 Eylül’de Canlı Yayında Kozlarını Paylaşacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Donald Trump ve Kamala Harris arasındaki ABD başkanlık seçimleri, yaz aylarında zirveye ulaştı. Bu dönemde başkanlık seçimi adayları arasında birçok dramatik olay yaşandı. Kamala Harris’in başkan adaylığının kesinleşmesiyle Donald Trump, Biden’ın yerine Harris’le mücadele etmek zorunda kaldı. Trump ve Harris, 10 Eylül’de ABC kanalında canlı yayında karşı karşıya gelecekler.

Eski ABD başkanı Donald Trump ve Cumhuriyetçi Parti başkan adayı, seçim kampanyalarını sürdürürken, Demokrat Parti başkan adayı Kamala Harris de önemli eyaletlere ziyaretler düzenlemeye başladı. Harris, Kuzey Carolina ve Pennsylvania gibi eyaletlere gitmeye hazırlanırken, Başkan yardımcısı adayı Tim Walz da Michigan ve Wisconsin’e seçim çalışmaları için hareket etti. Anketler, Georgia, Wisconsin ve Arizona gibi eyaletlerde seçimin ne kadar çekişmeli geçeceğini gösteriyor.

Başkanlık seçiminin ilk canlı televizyon tartışması, 10 Eylül Salı günü gerçekleşecek. Kamala Harris ve Donald Trump, ABC kanalında yayınlanacak tartışma programında karşı karşıya gelecekler. Bu tartışma, seçim sürecinde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor. Joe Biden’ın Harris’i aday göstermesiyle Demokrat Partiye destek artarken, seçim heyecanı da doruk noktasına ulaştı.

Donald Trump ve Kamala Harris arasındaki karşılaşma, ABD için kritik bir döneme denk geliyor. Seçime sayılı günler kala, adaylar son hamlelerini yapıyor ve seçmenlerin desteğini kazanmaya çalışıyorlar. ABC kanalında gerçekleşecek tartışma, seçim sonucunu etkileyebilecek önemli bir etken olabilir. Hem Trump hem de Harris, bu tartışmadan galip ayrılmak için hazırlıklarını sürdürüyorlar. ABD halkı, bu yarışı heyecanla takip ederken, seçimin de kaderi değişebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Donald Trump ve Kamala Harris 10 Eylül’de Canlı Yayında Kozlarını Paylaşacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin