1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kur’an Kursuna Giden Kız Kayboldu: Son Dakika Gelişmeler!

Kur’an Kursuna Giden Kız Kayboldu: Son Dakika Gelişmeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 21 Ağustos günü öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Kur’an kursuna giden Narin Güran, çıkışta evine dönmediği için ailesi endişelenip kendi aramalarını yapmaya başladı. Köylülerle birlikte yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kalınca, Narin’in babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 civarında jandarma karakoluna giderek kızlarının kayıp olduğunu bildirdi.

Bu haber üzerine Bağlar Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timi ekiplerinin yanı sıra sağlık, AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve ilçe belediyelerinden arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği belirlenen yaklaşık 150 araç incelendi.

Mahalledeki evler ve giriş yapan araçlarda aramalar gerçekleştirildi. Toplamda 12 bin 565 araç kontrol edilirken, 130 kişinin ifadesi alındı, 32 bin 952 kişi ise kontrol edildi. Ayrıca 7 iz takip köpeği ve 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı.

Otopsi işlemleri halen devam eden ve defin için hazırlıklar başlayan Narin Güran’ın cansız bedeni, Bağlar ilçesinin kırsal Tavşantepe Mahallesi’ne 2 kilometre uzaklıktaki Eğerturmaz Deresi’nde bulundu. Küçük kızın yakınları, Adli Tıp Kurumu’nda beklerken, mahalle mezarlığında defin işlemleri öncesinde hazırlıklar yapıldı. Aynı zamanda mahallede geniş güvenlik önlemleri de alınmaya devam ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kur’an Kursuna Giden Kız Kayboldu: Son Dakika Gelişmeler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin